Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetnek, hogy teherbe essek?

Mancyka7c kérdése:

Mit tehetnek, hogy teherbe essek?

Figyelt kérdés
Annyira ketsegbe vagyok mar esve.1eve probalkozunk, es nem jon ossze. Kezdem lassan feladni... Segitsetek,ha van tapasztalatotok kerlek szepen!!!!
2012. ápr. 27. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia nekünk is fél év kellett.A 6.hónapban én sem bírtam tovább és új dolgokat próbáltam ki.:aktus közben és után felpócoltuk a fenekem,és fél óráig nem keltem fel.Nem tudom,hogy ennek köszönhetem-e a csöppem de összejött.:)

10 hkm

2012. ápr. 27. 21:56
 2/12 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt, gratulalok. Mi mar ezt is probaltuk. Vitamint is szedtem, 3honapig, de nem segitett. Nagyon el vagyok keseredve...
2012. ápr. 27. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így érzem magam. Leírom a történetem. Egy év után nagyon elkeseredtem, hogy nem jön össze a baba. Aztán hallottam a méhpempőről. Gondoltam, kipróbálom, veszíteni nem veszíthetek. Egy hónapig kellett "enni", aztán szünetet kellett tartani. Azt mondták, a legtöbbször a második hónapban sikerül. És nekünk is sikerült. Igazi csodaként éltem meg. De sajnos a 9. héten megállapította az orvos, hogy nincs szívhang. Missed ab lett a vége. Megvizsgát, de nem volt semmi olyan bajom, ami ezt eredményezte volna, állítólag kromoszóma rendellenesség lehetett. Most próbálkozunk a második hónapja, de nem sikerül. Most elhatároztam, hogy adok még egy esélyt a méhpempőnek. Nagyon bízom benne, hogy tényleg jó, hiszen akkor sikerült, amikor használtam. Talán most is szerencsével járunk. Ha gondolod, próbáld ki! (Tiszta méhpempőt rendeltem, kapszulás formában nem szedném).
2012. ápr. 27. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Vitamint én is szedtem, most is szedem, de nem ér semmit nekem a teherbeesés szempontjából.
2012. ápr. 27. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom de én más tanácsot nem tudok adni neked.:(
2012. ápr. 27. 22:21
 6/12 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat! Igaz, vesziteni nem veszithetek. Tortennek fura dolgok mostanaban, de remenykedni nem merek.

Koszi a valaszokat!!

2012. ápr. 27. 22:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is leírom, hogy nekünk hogy sikerült most! Pár hónapig nem jött össze, pedig volt peteérésem. Vettem a gyógyszertárban 200 mg E vitamint, 1000 mg C vitamint, ezt adtam a páromnak minden nap!!! Ez a spermáit segíti, hogy több legyen, hogy ne legyenek olyan lusták, és hogy több-és jobb minőségű legyen. Én is szedtem ezeket, mondjuk a C vitamintól nem vártam csodát, de az E vitamint mindenképp ajánlom, mert a méhnyálkahártyát segít vastagítani, ahova be tud ágyazódni a baba.

Vettem cickafarkfű teát, ahogy a mensim elmúlt, akkor elkezdtem inni, ovutesztet vettem a vaterán, és a 24. napon volt peteérésem, a 30. napos ciklusomban :) Ha nem használok ovutesztet, szerintem együtt se vagyunk akkor. Még másnap is ittam a cickát, hogy segítsen megrepeszteni a tüszőt, segített is, volt 1-2 csepp vér a bugyimon, ilyet én még sosem tapasztaltam. Együtt voltunk még az első negás ovutesztes napon is, a lényeg, hogy 2 naponta legyetek együtt peteérés körül. És lehetőleg este, utána párnát a popsi alá, vagy fel is rakhatod picit a falra, és utána már csak reggel kelj fel. Én hozattam a párommal kis bugyit, egy tisztasági betétet, ha kifolyna :) Meg kis alvó polót, hogy ne kelljen már felkelnem. Ha egy kicsit is lustábbak és lassubbak a kiskatonák, akkor nagy segítség nekik, ha felrakod picit a lábad, popsid, és úgy maradsz sokáig, hogy ne jöjjön ki egyből. Én azóta iszom a palástot, mert pozit teszteltem, pedig nem hittem volna, hogy valaha is látok pozitív terhességi tesztet.

Meg ahogy elmúlt a mensim,vettem zafír barátcserje kapszulát, és abból szedtem napi 1et. Nálam ezek megtuningolták a dolgokat. A vitamin nem drága, és szerintem nagyon jó! Főleg a férfiaknak fontos az E és a C is, nekünk meg az E !!!! De a C vitamint is ajánlom, szerintem nem vesztesz semmit, ha szeded!

Na meg a teák, meg a barátcserje!!!! Az első ilyen hónapunkban sikerült most! :)))

Sok sikert! Szorítok, sikerülni fog! Vagy még kipróbálhatnád az Aviva tornát!!!!!

Ha valami belül nem működik megfelelően, az megtornáztatja, a méhet, petefészket, hogy jól működjön :))

Ha érdekel, szívesen elküldöm az emailodra :))

2012. ápr. 28. 07:21
 8/12 A kérdező kommentje:

koszi szepn a tapasztalatodat. Szerintem ki fogom probalni. Megkoszonnem ha elkuldened azt is az e-mailemre.

Gratulalok nektek es meg 1x koszi!

2012. ápr. 28. 12:20
 9/12 anonim ***** válasza:
orvosnál voltatok már?
2012. ápr. 28. 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekünk lassan 2 és fél éve nem sikerül...soha életemben nem voltam még terhes és már nem is hiszek benne, hogy nekem lehet valaha gyermekem.
2012. ápr. 28. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!