Mit tehetnek, hogy teherbe essek?
Szia nekünk is fél év kellett.A 6.hónapban én sem bírtam tovább és új dolgokat próbáltam ki.:aktus közben és után felpócoltuk a fenekem,és fél óráig nem keltem fel.Nem tudom,hogy ennek köszönhetem-e a csöppem de összejött.:)
10 hkm
koszi a valaszokat! Igaz, vesziteni nem veszithetek. Tortennek fura dolgok mostanaban, de remenykedni nem merek.
Koszi a valaszokat!!
Szia!
Én is leírom, hogy nekünk hogy sikerült most! Pár hónapig nem jött össze, pedig volt peteérésem. Vettem a gyógyszertárban 200 mg E vitamint, 1000 mg C vitamint, ezt adtam a páromnak minden nap!!! Ez a spermáit segíti, hogy több legyen, hogy ne legyenek olyan lusták, és hogy több-és jobb minőségű legyen. Én is szedtem ezeket, mondjuk a C vitamintól nem vártam csodát, de az E vitamint mindenképp ajánlom, mert a méhnyálkahártyát segít vastagítani, ahova be tud ágyazódni a baba.
Vettem cickafarkfű teát, ahogy a mensim elmúlt, akkor elkezdtem inni, ovutesztet vettem a vaterán, és a 24. napon volt peteérésem, a 30. napos ciklusomban :) Ha nem használok ovutesztet, szerintem együtt se vagyunk akkor. Még másnap is ittam a cickát, hogy segítsen megrepeszteni a tüszőt, segített is, volt 1-2 csepp vér a bugyimon, ilyet én még sosem tapasztaltam. Együtt voltunk még az első negás ovutesztes napon is, a lényeg, hogy 2 naponta legyetek együtt peteérés körül. És lehetőleg este, utána párnát a popsi alá, vagy fel is rakhatod picit a falra, és utána már csak reggel kelj fel. Én hozattam a párommal kis bugyit, egy tisztasági betétet, ha kifolyna :) Meg kis alvó polót, hogy ne kelljen már felkelnem. Ha egy kicsit is lustábbak és lassubbak a kiskatonák, akkor nagy segítség nekik, ha felrakod picit a lábad, popsid, és úgy maradsz sokáig, hogy ne jöjjön ki egyből. Én azóta iszom a palástot, mert pozit teszteltem, pedig nem hittem volna, hogy valaha is látok pozitív terhességi tesztet.
Meg ahogy elmúlt a mensim,vettem zafír barátcserje kapszulát, és abból szedtem napi 1et. Nálam ezek megtuningolták a dolgokat. A vitamin nem drága, és szerintem nagyon jó! Főleg a férfiaknak fontos az E és a C is, nekünk meg az E !!!! De a C vitamint is ajánlom, szerintem nem vesztesz semmit, ha szeded!
Na meg a teák, meg a barátcserje!!!! Az első ilyen hónapunkban sikerült most! :)))
Sok sikert! Szorítok, sikerülni fog! Vagy még kipróbálhatnád az Aviva tornát!!!!!
Ha valami belül nem működik megfelelően, az megtornáztatja, a méhet, petefészket, hogy jól működjön :))
Ha érdekel, szívesen elküldöm az emailodra :))
koszi szepn a tapasztalatodat. Szerintem ki fogom probalni. Megkoszonnem ha elkuldened azt is az e-mailemre.
Gratulalok nektek es meg 1x koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!