Már féléve próbálok teherbe esni, mit tehetnék még?
Mi is fél éve próbálkozunk. A doki szerint minden ok, csak össze kell csiszolódnunk.
Hát a tegnapi és a mai halvány pozitív tesztek alapján talán sikerült is.
CSak azt tudom tanácsolni, amit én is utálok hallani, kitartás és smmi erőlköödés.
Szia,
Egy olyan tanácsot adok, amit nagyon nehéz megfogadni...
Elvesztettem egy picit 11hetesen, és utána picit depis lettem, akartam gyereket, és elveszítettem.
Az első két hónap szenvedés volt... tudod milyen érzés görcsölni, hogy terhes maradj. Na ezt éltem meg... jujj ez terhestünet, meg az, ezt csinálni, hogy, esetleg ezt kéne szedni.... és akkor reggelente mikor nem várod jött...
Két hónap, elpocsékolt 4terhességi teszt után azonban megint megkattantam. MINEK NEKEM GYEREK felkiáltással. És úgy éltem két hónapig a párommal, hogy magasról tettem arra mi mikor, milyen hosszú a ciklus... és minden praktika, amit egy nő figyel nem érdekelt... Este reggel élvetztük a másik testét, olyan igazi szerelemmel, vidáman, vigyorogva teltek a napok. És egyik reggel mikor kellett volna... ++++:)
Persze nem lettem szívtelen dög, aki valóban nem akar gyereket, de valahogy mégis úgy voltam vele, hogy most már minek, nekem úgyse lehet már...
5hónapos terhes vagyok, és Ruggkapálka nagyon jól érzi magát.
Ha minden oks nálatok, mindent megtettél addig, hogy egészséges legyen a szervezeted, párod katonái is jól masíroznak..., ahogy nem várod mikor jön a kis csoda, akkor a Picike igenis jönni fog.... Nekem bevált...
És sokan mondják, hogy nem görcsölnek a kicsire, mert ha akar megfogan...
Remélem sikerül neked is nemsokára a kis csoda... Csak tényleg ne akard...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!