Már féléve próbálok teherbe esni, mit tehetnék még?
Mi több,mint 2 éve próbálkozunk a férjemmel, mindenhová elmentünk ahova tudtunk, mindent kipróbáltunk, beszedtünk már, amit lehet, semmi.
A hőmérőzést, mikroszkópozást, LH tesztelést, havi menszesz előtti(hátha)teszteket kb. 1 éve abbahagytam, mert hogy a gondolataim ne legyenek mindig ezen. De hiába nincsenek, csak nem jön a baba:(
Minden menszeszkor depis lettem, hogy már megint nem sikerült, most már mindent úgy számolok, hogy kb.akkor megbetegszem...stb...Már nem siránkozom, egy könnyem nincs..
Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne már, hogy megjön.
És a legfélelmetesebb, hogy mikor leülök és a gondolataimba mélyedek kicsit időnként, már nem tudom elképzelni, milyen lenne, ha terhes lennék...egyszer...valamikor... :(
Utolsó válaszolónak: azért ne keseredj el. Lombikprogramon nem gondolkodtatok.
Megértelek. Bezzeg régen ha ránéztek egy nőre már terhes lett. Fel a fejjel, én is igyekszem. Csak összejön, fő a pozitív gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!