Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már féléve próbálok teherbe...

Már féléve próbálok teherbe esni, mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Már nem tudom mi lehet a gond. A ciklusom szinte szabályos, 30 napra jön meg. Szedem a clostit + a PreMens-t + Gravida terhesvitamint. Bőven együtt vagyunk a férjemmel. Mit tehetnék még? Hőmérőzés? A dokim szerint felesleges. Segítsetek. Köszi!
2009. jan. 13. 13:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy érzel, mert engem is minden sikertelen hónap nagyon megvisel. Ha megjön én is napokig depis vagyok, sírok és nem értem miért vagyok ilyen szerencsétlen miért nem lehet gyerekem. De aztán helyreáll a rend és jön a következő hónap. Érdekes hogy hónap közben szinte eszembe se jut a dolog csak mensi előtt! Próbálkozunk mert nem tehetünk mást!
2009. jan. 13. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi több,mint 2 éve próbálkozunk a férjemmel, mindenhová elmentünk ahova tudtunk, mindent kipróbáltunk, beszedtünk már, amit lehet, semmi.

A hőmérőzést, mikroszkópozást, LH tesztelést, havi menszesz előtti(hátha)teszteket kb. 1 éve abbahagytam, mert hogy a gondolataim ne legyenek mindig ezen. De hiába nincsenek, csak nem jön a baba:(

Minden menszeszkor depis lettem, hogy már megint nem sikerült, most már mindent úgy számolok, hogy kb.akkor megbetegszem...stb...Már nem siránkozom, egy könnyem nincs..

Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne már, hogy megjön.

És a legfélelmetesebb, hogy mikor leülök és a gondolataimba mélyedek kicsit időnként, már nem tudom elképzelni, milyen lenne, ha terhes lennék...egyszer...valamikor... :(

2009. jan. 13. 14:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak: azért ne keseredj el. Lombikprogramon nem gondolkodtatok.

Megértelek. Bezzeg régen ha ránéztek egy nőre már terhes lett. Fel a fejjel, én is igyekszem. Csak összejön, fő a pozitív gondolkodás.

2009. jan. 13. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Minden kivizsgáláson voltatok már? Hsg minden? Andrológia? Nekem is azt mondták hülyeség a hőmérőzés de nem volt az! Teákat is elkezdtem inni és rá 1 hóra babás lettem:)! 5 hót próbálkoztunk! Sok sikert! 9.hetes babás!
2009. jan. 13. 15:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen sokan vagyunk akik mind babát szeretnénk! Mi is fél éve próbálkozunk. Elevitet szedek, hőmérőzök, ovu mikroszkóp, tea, meg minden, még a cigiről is leszoktam másfél éve és extra egészségesen élek, gyertyaállás is megvan, csak épp a baba nem akar jönni. Próbáltam én is nem görcsölni miatta, de mensi körül nem lehet nem gondolni rá. Hát mindannyiunknak szorítok! Hajrá lányok! Isten legyen velünk! Történjen meg a csoda! Velünk is végre!!!
2009. jan. 13. 21:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyertyaállás egy kicsit viccesen hangzik, de a barátnőmék kipróbálták (minden szeretkezés után /mit meg nem teszünk, hogy biztos legyen a siker:)/), és 2,5 év után összejött.
2009. jan. 14. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!