Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van hogy én sok sok...

Miért van hogy én sok sok embernek válaszolok? Nekem meg alig. Pedig én is tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés
sokan csak olvasgatni jűrnak ide, meg ha megkapják a választ eltünnek, de mi van az olyanokkal akik mindig segitenek és mikor meg nekik kell, nem jön válasz, vagy csak hülye..ség?
2009. jún. 22. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Csak hülyeség, mi lenne a problémád?
2009. jún. 22. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet olyat kérdezel, amit már ezerszer feltettek ide és a hasonló kérdésekből már néhány válaszolónak ki van a hócipője.

Már bocs hogy igy megmondtam, de néhány vajon terhes vagyok-e?, vagy terhes lehetek-e az előváladéktól kérdéstől már nagyon kivagyok én is és inkább csak átgördülök felette.

2009. jún. 22. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is több megválaszolatlan kérdésem van. Valószínűleg senki nem tud rá mit írni, nem hallott még róla, nincs tapasztalata, stb, tehát nem tudják a választ.

Itt a gyerekvállalás/nevelésnél pörögnek a leggyorsabban a kérdések, sokan csak az első 1-2 oldalt nézik meg, így a te kérdésedre ha tudnák is a választ, az már rég a 3-4. oldalon van, így nem olvassák.

Megpróbálhatod újra kiírni,hátha szerencsésebb leszel. Legrosszabb esetben törlik a kérdést ismétlés miatt.

2009. jún. 22. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok, mi a problémád/kérdésed, hátha tudok segiteni.
2009. jún. 22. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
14.23-as vagyok. A megválaszolatlanjaim nem az unalomig ismételt baromságok, hanem inkább attól nehéz megválaszolni őket, mert túl specifikusak, sok esetben olyan, amiben nincs az embereknek tapasztalata.
2009. jún. 22. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon sok olyan kérdés van, amit unalomig ismételnek. Pedig csak be kellene írni a keresőbe és feljön egy csomó hasonló kérdés + a válasz. Vagy tényleg annyira egyedi, hogy vagy a választ nem tudjuk, vagy nem akarunk diagnózist felállítani ( mivel nem vagyunk orvosok)! Van aki ritkán ér rá itt ücsörögni. Meg nekem sokszor elmegy a kedvem attól is ahogyan sokszor itt egy témát kezelnek, sokan Istent játszanak vagy éppen oltári sületlenségeket írnak. Hát ez van, nézz körül a világban uez megy itt is!!
2009. jún. 22. 14:48
 7/8 A kérdező kommentje:
sziasztok nagyon köszi, hogy irtatok:) nem vagyok igazán mérges ám, csak ugy éreztem hogy nem kapok választ. kedves 2. nagyon köszi hogy probálsz segiteni.. egyszerre több dolog is lenne, de majd a keresöben körülnézek:) ha nem találom, kérdezek. amugy az a baj ha pl vissza nézek egy régebbi kérdést, nem engedi megnyitni a régebbi egy honapos görbéket sem..
2009. jún. 22. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért nem engedi megnyitni, mert a ciklus.hu csak talán 8 napig enegedi. Én is már sokszor tettem fel kérdést, elötte mindig megnézem a keresőt, hogy mi van a témában. Aztán felteszem és nem nagyon válaszolnak. Azt figyeltem meg, hogy az olyan kérdésre jön a legtöbb válasz, hogy a negativ teszt ellenére lehetek e terhes, vagy időntúli pozitiv pozitiv e. Szóval azokra jön a legtöbb válasz. Persze az ember nem vár diplomamunkát egy kérdésre, de miért van az, hogy minden második kérdés az, hogy fáj a derekam, a mellem, hányingerem van és még 1 hét van mensiig, lehet terhes vagyok?? Na ilyen kérdést tegyél fel, mert arra tuti egy csomó választ kapsz. :)
2009. jún. 22. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!