Miért van hogy én sok sok embernek válaszolok? Nekem meg
alig. Pedig én is tanácstalan vagyok
Figyelt kérdés
sokan csak olvasgatni jűrnak ide, meg ha megkapják a választ eltünnek, de mi van az olyanokkal akik mindig segitenek és mikor meg nekik kell, nem jön válasz, vagy csak hülye..ség?
2009. jún. 22. 14:17
1/8 anonim válasza:
Csak hülyeség, mi lenne a problémád?
2009. jún. 22. 14:21
2/8 anonim válasza:
Szia!
Lehet olyat kérdezel, amit már ezerszer feltettek ide és a hasonló kérdésekből már néhány válaszolónak ki van a hócipője.
Már bocs hogy igy megmondtam, de néhány vajon terhes vagyok-e?, vagy terhes lehetek-e az előváladéktól kérdéstől már nagyon kivagyok én is és inkább csak átgördülök felette.
2009. jún. 22. 14:21
3/8 anonim válasza:
Nekem is több megválaszolatlan kérdésem van. Valószínűleg senki nem tud rá mit írni, nem hallott még róla, nincs tapasztalata, stb, tehát nem tudják a választ.
Itt a gyerekvállalás/nevelésnél pörögnek a leggyorsabban a kérdések, sokan csak az első 1-2 oldalt nézik meg, így a te kérdésedre ha tudnák is a választ, az már rég a 3-4. oldalon van, így nem olvassák.
Megpróbálhatod újra kiírni,hátha szerencsésebb leszel. Legrosszabb esetben törlik a kérdést ismétlés miatt.
2009. jún. 22. 14:23
4/8 anonim válasza:
Második vagyok, mi a problémád/kérdésed, hátha tudok segiteni.
2009. jún. 22. 14:24
5/8 anonim válasza:
14.23-as vagyok. A megválaszolatlanjaim nem az unalomig ismételt baromságok, hanem inkább attól nehéz megválaszolni őket, mert túl specifikusak, sok esetben olyan, amiben nincs az embereknek tapasztalata.
2009. jún. 22. 14:25
6/8 anonim válasza:
Igen, nagyon sok olyan kérdés van, amit unalomig ismételnek. Pedig csak be kellene írni a keresőbe és feljön egy csomó hasonló kérdés + a válasz. Vagy tényleg annyira egyedi, hogy vagy a választ nem tudjuk, vagy nem akarunk diagnózist felállítani ( mivel nem vagyunk orvosok)! Van aki ritkán ér rá itt ücsörögni. Meg nekem sokszor elmegy a kedvem attól is ahogyan sokszor itt egy témát kezelnek, sokan Istent játszanak vagy éppen oltári sületlenségeket írnak. Hát ez van, nézz körül a világban uez megy itt is!!
2009. jún. 22. 14:48
7/8 A kérdező kommentje:
sziasztok nagyon köszi, hogy irtatok:) nem vagyok igazán mérges ám, csak ugy éreztem hogy nem kapok választ. kedves 2. nagyon köszi hogy probálsz segiteni.. egyszerre több dolog is lenne, de majd a keresöben körülnézek:) ha nem találom, kérdezek. amugy az a baj ha pl vissza nézek egy régebbi kérdést, nem engedi megnyitni a régebbi egy honapos görbéket sem..
2009. jún. 22. 16:56
8/8 anonim válasza:
Azért nem engedi megnyitni, mert a ciklus.hu csak talán 8 napig enegedi. Én is már sokszor tettem fel kérdést, elötte mindig megnézem a keresőt, hogy mi van a témában. Aztán felteszem és nem nagyon válaszolnak. Azt figyeltem meg, hogy az olyan kérdésre jön a legtöbb válasz, hogy a negativ teszt ellenére lehetek e terhes, vagy időntúli pozitiv pozitiv e. Szóval azokra jön a legtöbb válasz. Persze az ember nem vár diplomamunkát egy kérdésre, de miért van az, hogy minden második kérdés az, hogy fáj a derekam, a mellem, hányingerem van és még 1 hét van mensiig, lehet terhes vagyok?? Na ilyen kérdést tegyél fel, mert arra tuti egy csomó választ kapsz. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!