Szerintetek mi lehet velem? Tanácstalan vagyok!
én úgy tudom, a pozitív az pozitív, a negatív meg becsapós, de nem vagyok penge a témában....
szerintem csinálj még1-et!
2011. jún. 1. 23:10
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom :( van mikor be görcsölök,és úgy érzem hogy meg jött,de hát semmi! Nem tudom, hogy mi lehet!
A teherbeesés egyik legbiztosabb jele a mensi kimaradás és a pozi teszt után az, hogy mindjárt megjön érzésed van. Persze, ha terhes vagy akkor nem jön meg, csak egy pár napid lesz kellemetlen, aztán minden okés lesz! :)
2011. jún. 2. 06:51
Ha nem erősödik a teszt, akkor ciszta is okozhat halvány pozitív tesztet és arra tudom, hogy jellemzőek a görcsök is. Szerintem menj dokihoz és ki fog derülni.
2011. jún. 2. 11:08
5/10 A kérdező kommentje:
És a ciszta az csak úgy ki bír alakulni? Mindig rendesen jött meg, + - egy-két nap különbséggel!
Előző vagyok. Hát igen, ha nem reped meg a tüsző, csak próbál megrepedni (ettől van a görcs vagy megjön érzés amikor meg meg kéne jöjjön, csak nem tud) és a tüsző tovább növekszik ciszta lesz belőle! Így jártam most én, bár nálam ez még nem ciszta volt, hanem határeset szóval majdnem az lett belőle! És nekem is mindig pontosan jött a mensi, de az utóbbinál csak pecsételő vérzésem volt...
Drukkolok, hogy semmi probléma ne legyen, és hátha mégis babás vagy! Még bármi lehetséges!!
2011. jún. 2. 12:52
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát remélem hogy semmi komoly, majd jövő héten kiderül, hogy mi a helyzet!
8/10 A kérdező kommentje:
És ha van az amit írtál, hogy
"ettől van a görcs vagy megjön érzés amikor meg meg kéne jöjjön, csak nem tud"
olyankor előjön ami mindig szokott, ez alatt a mellfájdalomra, pattanások meg az ilyesmikre gondolok? Mert nekem semmi tünetem nem volt a görcsön kívül, hogy meg akarna jönni!
Nekem a mellbimbóm változott meg ekkor, amikor túlnőtt a tüszőm. A végén már fájt is egy kicsit (mint akinek terhes olyan lett). De már nem fáj a bimbó. Pattanások egyáltalán nem jöttek ki! Vagy pedig volt olyan, hogy nem akkor jöttek amikor kellett volna! De most teljesen tiszta az arcom már nagyon régóta. Ez a mostani esetem. Régen amikor meg a fog.gátlótól kicsit felborult a hormonháztartásom és méhemre tapadt egy ciszta, na akkor is a mellbimbóm változott meg és megnagyobbodott, viszont akkor meg jó nagy görcsös pattanások jelentek meg az arcomon. Ilyesmi már nem fordul elő szerencsére. És akkor volt ez a megjön érzés többször a megfelelő időben meg a hirtelen jött begörcsölések és akkor volt hogy közvetlen utána pecsételések (egy kicsit), a szex utáni és közbeni nagy fájdalom.
2011. jún. 2. 14:08
Mindenképp csinálj még egy tesztet!
2011. jún. 4. 07:59
Kapcsolódó kérdések: