Lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
Vasárnap nagyon nem várom.Rendszertelen a ciklusom általában.Ebben a hónapban CLOSTIBEGYT szedtem.1 hete kb fáj és viszket időnként a mellbimbón,mellem,néha alhasi fájdalmaim vannak,nappal 2 óránként és 3 napja hajnalban is járok pisilni.2-3 óránként éhes vagyok ha sokat eszek akkor is.Több tesztet is csináltam 10ml és 25 ml de csak időn túl lett pozitív a 10es.(mindegyik)2012. ápr. 27. 08:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem várj egy-két napot és ismét próbáld meg. A panaszaid utalhatnak terhességre.
2/2 anonim válasza:
Nekem a 10-es teszt csak nemvárt napján lett nagyon halvány pozi.Ne idegeskedj lehet még késobb pozi a teszt:)ezért jo megvárni a nemvárt idoszakot:)szorítok nagyon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!