Miért hívjátok projektnek a babát? Lehet hogy azért nem jön, mert nem akar egy projekt lenni az életetekben.
Igen, nagyon szépen látod, és jól fogalmaztad meg. Nélküle úgysem megy. Meg kell tennünk mindent, és rá kell bízni a döntést. Mást nem tehetünk.
DE. Aki hisz(és aki nem) kérhet!
Kérni: Add meg, Uram, ha jónak látod! És az mindig jó is.
Annyiszor beigazolódott már életemben, legye szó csak a lányom vizsganapjáról, vagy az életem párjáról. Mindig úgy jó, ahogy történik. És csak kérni kell, és megtörténik, ami kell. Ha mégsem, akkor kidedrül hgy jobb így. Én is gyermekre vágyom.
Kicsit elfordult ez a beszélgetés más irányba, mint ahonnan indult.
Amúgy nem csak a gyerekcsinálás a szinonimája a babaprojekt szónak. Hanem: babát szeretnénk, gyermekáldásra várunk. Mennyivel szebben hangzik, nem?
Amúgy ezt a kérdést már én is feltettem, és mindenki lehurrogott. Következő válaszba belinkelem.
Pont ez a különbség. A babavárás egy időszak. A ma dolgozunk a babaprojekten meg szerintem pont azt mondja, ezt az alkalmi tettet, mint a gyerekcsinálás. De én helytelenítem , a hogyaz egyház helyteleníti a csak élvezetért élt házaséletet, én úg yhelytelenítem a csak gyermekáldásért végzett aktust. "érdemes ma még együtt lennünk? Ha tegnap volt PÉ-m?"
A gyereknek extázisban kell fogannia, teljes testi és lelki egybeolvadásban. Kivételes pillanatban. Úgy lesz erős. Én mindkét gyereknél éreztem a pillanatot, tudtam, mikor megfogantam. Kivételes volt. De sajnos, nem lehet ezért megdolgozni. Jönnie kell ennek a pillanatnak. Csak ott kell lennünk. (persze egészségsen, fogamzóképesen)
Nem úg yértem, ha valakinek orvosi segítségre van szüksége, természetesen ott is megtörténhet ez a pillanat. Csak nem tudjuk tevékenyen előidézni. A körülményeket tehetjük kedvezővé, és reménykedhetünk meg várhatunk. Nem is kell mást tenni, külön akarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!