Vajon felkészült a gyerekvállalásra?
Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, 8 hónapja költöztünk össze. Megszakítással "védekezünk". Sokat beszéltünk arról, hogy szeretnék már családot. Régebben azt mondta, hogy ha teherbe esnék, akkor abortusz lesz. Mondtam neki, hogy nem akarok abortuszt, mert már 27 vagyok, akkor inkább védekezzünk. Nem akarja, hogy fogamzásgátlót szedjek, vagy óvszert használjunk. Pár hónapja mondta, hogy ha besikeredik, akkor 9 hónap múlva jön a baba.
Ő még élni szeretne, 28 éves, és 30 alatt igazából nem szeretne még családot.
Most akkor mi van? Nem értem. Vajon tényleg felkészült, vagy ennyire biztos magában, hogy nem sikeredhet be?
Én simán felnevelném egyedül is, mert késznek érzem magam. Van lakásom, két munkahelyem, megfelelő anyagi körülmény, és persze ott a család mögöttem. Mindenben segítenének. De ha nem muszáj, akkor nem. Inkább várok még ha úgy van. Hiszen van még időm.
Köszönöm a te hozzászólásodat is, és persze a biztatásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!