Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e? És hol csinálnak ilyet?

Lehet-e? És hol csinálnak ilyet?

Figyelt kérdés
Egy egészséges 25 éves nő babát szeretne az is elmehet mesterséges beültetésre?Ha igen mennyibe kerül?

2012. ápr. 25. 09:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, de nagyon sokba kerül, milliós összegre gondolj.
2012. ápr. 25. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
donorspermából szeretnéd?
2012. ápr. 25. 09:50
 3/11 A kérdező kommentje:
nem feltétlen
2012. ápr. 25. 09:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne elmenned/felhívnod egy meddőségi klinikát, hogy egyáltalán lehetséges-e, amit szeretnél, és hogy mindez mennyibe kerülne.
2012. ápr. 25. 10:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretnék már,nem görcsölök rá,de a párom meg igazából "visszalépett".
2012. ápr. 25. 10:14
 6/11 anonim ***** válasza:

És csinálnál magadnak gyermeket?

Tudod én a terhességemig azt gondoltam, hogy biztos egyedül is végig lehet csinálni, hiszen vannak sokan, akiknek megy. Most viszont, 37 hetes terhesen már tudom, hogy férj, stabil háttér nélkül maximum akkor, ha már muszáj - de direkt így alakítani... Nagy butaságnak érzem.

Szerintem gondolkozz még el ezen.

2012. ápr. 25. 10:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Hidd el, egészen más lenne így várnod a babádat, mintha szerelemből születne!!!!!

Ne tégy olyat, amit később megbánsz :(

KÉRLEK, GONDOLD NAGYON ÁT!!!!!!!!!!!

2012. ápr. 25. 10:51
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hiába gondolkozok el rajta,hogyha a fejemhez vágja,h ráerőltetem,holott ez nem igaz.Megbeszéltük és ennyi nem görcsölök vele,h már pedig azonnal legyen,tudom hogy kell hozzá idő mégis ezt mondja.

2012. ápr. 25. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem úgy tűnsz, mintha nem görcsölnél rajta. Inkább úgy fest, mintha te most azonnal akarnád, attól függetlenül, hogy ő mire vágyik. Ez nem lehet alapja a gyermekvállalásnak, és senkire nem lehet ezt erőltetni. Fogadd el, hogy ő még később szeretné ezt, ha pedig nem tudod, akkor gondolkozz el ezen is, mert ez a tény is sokatmondó.
2012. ápr. 25. 11:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne hari, hogy ezt írom, de ha ráerölteted, akkor még a végén kereket old és lelép, azzal az indokkal, hogy még nem áll készen egy gyerekhez.

Várj szerintem még egy kicsit!

2012. ápr. 25. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!