19. napon erős petefészek-fájdalom bajt jelent?
Nekem folyamatosan van cisztám. Sőt! Amióta lomikozunk, a hormonok hatására több is lesz. Peteérésig nincs semmi gondom, de már a peteérés is komoly fájdalommal jár, és után folyamatosan barnázok, amíg meg nem jön. És minden kezdődik előről.
Az orvos azt mondta, hogy erre az a megoldás, hogy terhes leszek, mert akkor majd nem termel cisztát a petefészkem. :-(
1.vagyok
Nekem mikor peteérésem van elégé szoktam görcsölni.De én se vérzek meg barnázok.
25. napon vagyok. lassan megjön a menzesz, de reggelente még mindig arra ébredek, hogy fájnak a petefészkeim. főleg, mikor orrot fújok. napközben már nem érzem. :(
a melleim is nagyon fájnak.
ha baba lenne, biztos nem a petefészkem fájna, hiszen ő a méhbe ágyazódik be (jobb esetben).
Én ma vagyok a 20-dik napon, nekem peteérés óta fáj a bal petefészkem. Eddig minden alkalommal ez volt peteérés körül 3 napig, (baba eddig nem lett belőle) de most 5 napja tart már. UH-n voltam 2 hónapja, így a ciszta nálam kizárt.
Nem lehet,hogy babás vagy???
azt még nem tudhatom, hogy esetleg baba-e, mert még feleslegesen tesztelnék.
ha baba lenne, nem a petefészeknek kéne fájni, nem?
Én abból indulok ki,hogy nekem a menstruációs fájdalom is ott fáj, ahol most :) (bal petefészek)
Amikor baba van, akkor a szervezet érzékeli a kis "alien-t" így fájhat pl a mell, a méh, a petefészkek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!