Ti pozitív teszt után szexeltetek a párotokkal?
Ha az orvosod azt fogja tanácsolni, hogy ne, mert veszélyeztettet vagy, akkor természetesen hanyagolni kell, ha nagyon félsz, hogy árthat neki, akkor konzultálj a dokiddal, hogy ő mit javasol. Itt mindenkinek más a tapasztalata és felfogása, legjobb egy szakemberre bízni ezt a kérdést. Feltudod őt hívni, hogy mit tanácsolna?
A szex a normál terhességnél jó hatással van a babára, főleg az orgazmus.
Mi nem szeretkeztünk. De a baba mégis elment. Ha a doki nem tiltja meg, akkor lehet.
Bár én a következő terhességemnél se fogok, csak a második trimesztertől. Addig meg másképp kényeztetjük egymást.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából azért félek, mert múlt hónapban volt egy halvány pozi tesztem és rá 3 napra megjött :(
Nem tudom, hogy tényleg volt e baba, mert a doki sem tudott semmit mondani, azt mondta van ilyen, ez előfordul, biztosan nem volt egészséges.
Ezért tartok picit tőle, legalább addig mellőzzük, míg meg nem kéne jönnie, az holnap lesz, úgyhogy utána óvatosan megpróbálkozunk vele :)))
sajnos nincs jó orvosom, akit fel tudnék hívni ilyenkor :( Keresnem kéne egy jót, de még nem találtam rá :( pedig most is magánhoz járok, de mégsem jó :(
Igen, Pesti vagyok :)
Megköszönném, ha ajánlanád a dokidat! :))
én is tudnék neked ajánlani egy dokit. Gozár Tamásnak hivják, Budapest
Csónak utca, 9. szám
Előjegyzés: +36 1 201 1104, +36 30 951 2351
Rendelési idő: szerda 15 - 18 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!