Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti pozitív teszt után szexelte...

Ti pozitív teszt után szexeltetek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Holnap nem kéne megjönnie, van egy halvány pozitív teszte, holnap reggel újra tesztelek, remélem erősödik. Ti ilyenkor mertetek összebújni a párotokkal? Sokan írják, hogy még a méhszáj önvizsgálata sem ajánlott, nem szabad piszkálni, akkor az nem okozhat bajt ilyenkor, ha a párom döfködi a méhszájamat? :) Vagy ki, hogy volt ezzel? Persze, gondoltam, hogy várok 1-2 hetet, míg biztos, megállapítja az orvos, hogy van baba, minden rendben, akkor már én sem fogok félni tőle, de így még az elején kicsit tartok ettől, hogy nem lehet e belőle baj.

2012. ápr. 23. 08:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha az orvosod azt fogja tanácsolni, hogy ne, mert veszélyeztettet vagy, akkor természetesen hanyagolni kell, ha nagyon félsz, hogy árthat neki, akkor konzultálj a dokiddal, hogy ő mit javasol. Itt mindenkinek más a tapasztalata és felfogása, legjobb egy szakemberre bízni ezt a kérdést. Feltudod őt hívni, hogy mit tanácsolna?

A szex a normál terhességnél jó hatással van a babára, főleg az orgazmus.

2012. ápr. 23. 08:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy kiderült, hogy baba lesz, egyből egymásnak estünk ünnepelni, ;-) Az egész terhesség alatt végig szexeltünk hetente sokszor, és semmi baj nem lett belőle! Úgyhogy hajrá, a szeretet és az orgazmus nem árt a babának, aki most még igazából még annyira aprócska... :)
2012. ápr. 23. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lehet de nekem egyenlore megvan tiltva:(remélem uh után már fog lehetni.
2012. ápr. 23. 09:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem szeretkeztünk. De a baba mégis elment. Ha a doki nem tiltja meg, akkor lehet.

Bár én a következő terhességemnél se fogok, csak a második trimesztertől. Addig meg másképp kényeztetjük egymást.

2012. ápr. 23. 09:10
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igazából azért félek, mert múlt hónapban volt egy halvány pozi tesztem és rá 3 napra megjött :(

Nem tudom, hogy tényleg volt e baba, mert a doki sem tudott semmit mondani, azt mondta van ilyen, ez előfordul, biztosan nem volt egészséges.

Ezért tartok picit tőle, legalább addig mellőzzük, míg meg nem kéne jönnie, az holnap lesz, úgyhogy utána óvatosan megpróbálkozunk vele :)))

sajnos nincs jó orvosom, akit fel tudnék hívni ilyenkor :( Keresnem kéne egy jót, de még nem találtam rá :( pedig most is magánhoz járok, de mégsem jó :(

2012. ápr. 23. 09:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Én tudok ajánlani jót, ha pesti vagy.
2012. ápr. 23. 10:01
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen, Pesti vagyok :)

Megköszönném, ha ajánlanád a dokidat! :))

2012. ápr. 23. 10:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak a 4 hét végén tudtuk meg, hogy jön a baba, addig minden teszt negativ volt, vérzés nem volt, de annak idején azzal volt problémám, orvoshoz jártam a rendszertelen vérzéssel.. Mielőtt megtudtuk, azelőtt voltunk kirándulni, a tenger elég hideg is volt, ittam is a kirándulás alatt alkoholt is, szeretkeztünk is rengeteget, diszkóban is voltam, s mégis szépen megfogant, fejlődött.. A 16 héten volt egy autóbalesetünk, s nekem kényelmetlen volt a biztonsági öv, ezért kicsatoltam, s kiestem az autóból, megúsztam szerencsére pár karcolással,pocakom szerencsére nem kapott semmi ütést, igaz 48 órás megfigyelésre bevittek a kórházba.. Utána csak annyit javasolt a doki, hogy csináltassam meg a magzatviz vételt, mert a baleset után nem lett jó az afp-m.. Megcsináltattam, s eredmények azt mutatták, hogy egészséges kisfiú.. A terhességem alatt lasabb tempóban kényelmesen nagyon sokat bicóztam, sétáltam.. És nagyon kivántam a szexet, s sokat is szeretkeztünk egész a 33 hétig.. Igaz, hogy 37 hét első napján megszültem, de szerintem nem azért.. csak egyszerűen sietett kifelé a babuci.. De nagyon gyors és könnyű szülésem volt.. Semmi sem látszott a picin, hogy le lenne maradva akármivel is, sőt.. Csak annyi, hogy kisebb súllyal született, de tudni illik én is kicsi vagyok, úgyhogy szerintem, meg doki szerint is bennem már nem nagyon fért el.. De sokat szopizott, s doktornő szerint már 2 hónaposan volt annyi, mint 3 hónaposan kellett volna.. 3 hónaposan már magától átfordul, szépen tartja magát, meg ilyenek.. Amelyik baba megakar születni, az meg is fog.. Amig nincs "tiltva", addig szerintem lehet szeretkezni, csak óvatosabban.. Nekünk ha nem lehetett volna, akkor bele is bolondultam volna..
2012. ápr. 23. 10:15
 19/19 anonim válasza:

én is tudnék neked ajánlani egy dokit. Gozár Tamásnak hivják, Budapest

Csónak utca, 9. szám

Előjegyzés: +36 1 201 1104, +36 30 951 2351

Rendelési idő: szerda 15 - 18 óra

2012. ápr. 23. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!