Tudnátokk segííteni ebben? Menjek-e dokihoz, vagy ne? Kell-e babamegtartó?
Kedves Utolsó!
Ha kedden reggel tesztelek, és nem jön meg, és erősebb a
csíkom, akkor azonnal veszek femibiont :)
Kedves Utolsó Előtti!
A kecsketej jó ötlet, nem is hallottam még róla :))
Kedves Első!
Igen, igazad van! Remélem ha baba van a dologban, akkor erős és egészséges lesz! :)) és megmarad!!!! Iszogatom szorgosan a palásfüvet, napi 1 bögrével reggel, abba teszek 2 kiskanál teafüvet :) remélem az elég!
Köszönöm Nektek!!!
Sziasztok! Tegnap lett ugye halvány a tesztem.
Ilyen lett, remélem ez nem csap be, és ha holnap reggel csinálok még egyet, azon is lesz csík, erősebb is, remélem :) szerintetek ez nem szellemcsík vagy ilyesmi, ugye?
Most iszom a palástfüvet, remélem segít valamennyire.
Görcsöl a hasam, hőhullámaim vannak, és egyáltalán nem tudok aludni éjszaka :(
Holnap kéne megjönnie, semmi nyomát nem látom (kopp-kopp, sokszor lekopogom inkább), és a hasam még nem görcsölt így, olyan furcsa, meg nyilallgat a hasam jobb oldala a méhemnél, furcsa érzés. Remélem tényleg baba van :))
Aztán jövőhéten elmegyek valamikor orvoshoz, ha a holnap reggeli teszt is pozi (amit nagyon remélek!) :)
Én vagyok a kecsketejes anyuka..
Az én csíkom sem volt sokkal erősebb anno, és most épp a 2 hónapos kisfiam cibálja a kisujjamat, úgyhogy bejött. :-) Egyébként én úgy hallottam, hogy az előfordul, hogy nem jó a teszt, s nem mutatja ki, de olyan nincs, hogy nincs baba a teszt mégis pozitív, mert egy olyan hormonra reagál, ami csak és kizárólag másállapotban van a szervezetben.
Szóval vigyázz Magadra és a babádra nagyon, sok-sok boldogságot!
Kérlek, tedd fel a ma reggeli teszted képét is!
Drukkolok!!!!
Köszönöm szépen a segítséget, és a kedves szavakat! :)
Vigyázok, és remélem, holnap erősebb 2. csíkom lesz :)) Majd írok azért egy sort, hogy milyen lett a teszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!