Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti pozitív teszt előtt megérez...

Ti pozitív teszt előtt megéreztétek, hogy babásak vagytok?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban teljesen biztos voltam benne, hogy baba van, és teljesen kiborultam a nega teszt miatt. Most tejlesen más tüneteim vannak, mint mensi előtt szokott. Mindig idegroncs vagyok, most boldog és kiegyensúlyozott. Fájni szokott a cicim, most nem fáj,csak érzékeny és duzzadt. A hasam sosem fáj, csak ha már megjött, most meg mindjárt megjön érzésem van néha-néha. És egyáltalán nem érzem, hogy babás lennék, persze szeretném nagyno, meg reménykedek, de ilyenkor már rég tesztelni szoktam, most meg inkább nem is veszek, mert nem érzem úgy. Még két napom van a nemvártig. És még sorolhatnám. :)

Ti amikor elindultatok tesztek venni, biztosak voltatok benne, hogy baba van, vagy nem éreztetek semmit?

2012. ápr. 22. 11:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Igen éreztem hogy sikerült!

Előtte lévő hónapokban csak nagyon szerettem volna ha sikerült volna, de nem éreztem hogy sikerült..

Türelem! Szorítok neked! :)

21 hkm

2012. ápr. 22. 11:31
 2/22 anonim ***** válasza:

Én nem , hogy éreztem hanem tudtam. Azt éreztem amikor megfogant, később pedig már tudtam, hogy terhes vagyok, pedig még nem csináltam tesztet. Egy csütörtök délelőtt volt amikor mondtam a páromnak, hogy menjün a patikába. Pont egy olyan tesztet kaptunk amelyikhez volt egy ajándék fülbevaló. Örökre megmarad :-)

10 hónapos kisfiú anyukája

2012. ápr. 22. 11:38
 3/22 anonim ***** válasza:
nem, mivel pont abban a hónapban elegem lett a figyelgetésből meg hogy drukkoljak magamnak, egyszerűen nem foglalkoztam vele és amikor már késett vagy 4 napot, akkor teszteltem pozitívat, de nem éreztem meg előre semmit (szerintem pont a "nem parázás" miatt sikerült abban a hónapban)
2012. ápr. 22. 11:38
 4/22 anonim ***** válasza:
Én az első babánknál nem éreztem, csak sejtettem. Akkoriban nagy zűrzavar volt az életem, és egyszer csak feltűnt, hogy egy ideje nem jött meg. Csináltam egy tesztet, és azt hittem, hogy rosszul leszek mikor megláttam, hogy +. Kellett egy pár nap, hogy elfogadjam a dolgokat, aztán már egyre jobban beleéltem magam. Mivel nem voltunk házasok, így szóba került az esküvő is. Rá egy hétre elment a baba... :( Azután összeházasodtunk, és már tudatosan készültünk a babára. Elmentünk tesztet venni, mert volt egy fura érzésem. Igaz, hogy irtó halványan, de ott volt a 2. csík is. :)
2012. ápr. 22. 11:40
 5/22 anonim ***** válasza:
Mi nászúton voltunk és mondtam a férjemnek, hogy valami nem oké. Szurkál a hasam. Tudom ez nem elég ok, de szinte biztos voltam benne, hogy babás vagyok. Ez szerdán volt. Hétfőre nem vártam. Éjjel már babáról álmodtam. Reggel pozitívat teszteltem, úgy mentem a boltba, hogy mindegy milyen teszt, tuti pozi. A nemvárt előtt 4 nappal. Nagyon boldogok voltunk.
2012. ápr. 22. 11:50
 6/22 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem semmit, egyáltalán. Én teljesen biztos voltam benne, hogy abban a hónapban sem sikerült. Mivel nem volt semmi tünetem és néhány napokat szokott késni egyébként is, így nem is teszteltem csak 1 héttel a nem várt után. Mondjuk nekem az egész terhességem tünetmentes volt. Nem volt mellfájdalom, nem volt hányinger, stb.
2012. ápr. 22. 12:04
 7/22 anonim ***** válasza:

Igen éreztem, hogy mit?! Nem is tudom, valami olyasmit, hogy igen, úton van! Szülők leszünk vagy valami ilyesmit

29 hkm

2012. ápr. 22. 12:15
 8/22 anonim ***** válasza:
Nekünk még nem sikerült, viszont én pár hónap kivételével mindíg éreztem. A tünetek pedig mindíg mások voltak:) Volt hogy szex közben -után éreztem hogy most fogant meg, volt hogy 10. dpo nap körül, volt hogy a nemvárt napján -még késett is. Volt hasszurka, mellbimbó érzékenység, volt hasfeszülés, volt puffadás, hangulat ingadozás, volt hogy a föld felett jártam napokig, és én voltam maga a megtestesült nyugalom. De eddig mindíg becsapott a testem. A barátnőmnek pl. folyt a teje, de nem volt terhes! Azóta már a másodikat várja:) Szóval elhatároztam hogy nem vonok le következtetéseket. Ha nem jön meg, a 2. napon tesztelek, akármit is érzek. Azért szorítok!
2012. ápr. 22. 12:23
 9/22 anonim ***** válasza:

Én az elsőt éreztem. Első gyógyszermentes hónap, már az aktus után úgy éreztem, hogy "igen, most megfogan(t)"...ÉS tényleg. DE! VÉlsz. pont ugyanezt gondoltam volna, hogyha tök negatív a tesztem és nem is lett volna baba. :P Mert a 2. babánkkal egy évig próbálkoztunk és sokszor éreztem, hogy terhes vagyok, aztán semmi. :S A 3.-at viszont későbbre terveztük, még szoptattam, menszim se volt, szóval nála pont a már jól ismert tünetekből jöttem rá, hogy itt baba lehet. (Nekem csak terhesen nyilalt a hüvelyem, szurkált a cicim, és volt hányingerem)

Az elsőt éreztem lélekben is talán, de ez is lehet csak belemagyarázás...:p A "lelki köldökzsinór" sztem csak később alakul ki. ;) Úgyhogy ha szabad állást foglalnom, simán lehet, hogy terhes vagy. ;)

2012. ápr. 22. 13:09
 10/22 A kérdező kommentje:

Most csináltam peteérés után 12 nappal vagyok, és a tesztem nega lett :((

Tudom, hogy korai volt, de sokaknak már kimutatja ilyenkor, meg most délben csináltam.

Kiváncsi voltam...hátha.

Még van 2 napom a mensiig. :/

Köszönöm a válaszokat Lányok!!! :)))

2012. ápr. 22. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!