Ti pozitív teszt előtt megéreztétek, hogy babásak vagytok?
Múlt hónapban teljesen biztos voltam benne, hogy baba van, és teljesen kiborultam a nega teszt miatt. Most tejlesen más tüneteim vannak, mint mensi előtt szokott. Mindig idegroncs vagyok, most boldog és kiegyensúlyozott. Fájni szokott a cicim, most nem fáj,csak érzékeny és duzzadt. A hasam sosem fáj, csak ha már megjött, most meg mindjárt megjön érzésem van néha-néha. És egyáltalán nem érzem, hogy babás lennék, persze szeretném nagyno, meg reménykedek, de ilyenkor már rég tesztelni szoktam, most meg inkább nem is veszek, mert nem érzem úgy. Még két napom van a nemvártig. És még sorolhatnám. :)
Ti amikor elindultatok tesztek venni, biztosak voltatok benne, hogy baba van, vagy nem éreztetek semmit?
Igen éreztem hogy sikerült!
Előtte lévő hónapokban csak nagyon szerettem volna ha sikerült volna, de nem éreztem hogy sikerült..
Türelem! Szorítok neked! :)
21 hkm
Én nem , hogy éreztem hanem tudtam. Azt éreztem amikor megfogant, később pedig már tudtam, hogy terhes vagyok, pedig még nem csináltam tesztet. Egy csütörtök délelőtt volt amikor mondtam a páromnak, hogy menjün a patikába. Pont egy olyan tesztet kaptunk amelyikhez volt egy ajándék fülbevaló. Örökre megmarad :-)
10 hónapos kisfiú anyukája
Igen éreztem, hogy mit?! Nem is tudom, valami olyasmit, hogy igen, úton van! Szülők leszünk vagy valami ilyesmit
29 hkm
Én az elsőt éreztem. Első gyógyszermentes hónap, már az aktus után úgy éreztem, hogy "igen, most megfogan(t)"...ÉS tényleg. DE! VÉlsz. pont ugyanezt gondoltam volna, hogyha tök negatív a tesztem és nem is lett volna baba. :P Mert a 2. babánkkal egy évig próbálkoztunk és sokszor éreztem, hogy terhes vagyok, aztán semmi. :S A 3.-at viszont későbbre terveztük, még szoptattam, menszim se volt, szóval nála pont a már jól ismert tünetekből jöttem rá, hogy itt baba lehet. (Nekem csak terhesen nyilalt a hüvelyem, szurkált a cicim, és volt hányingerem)
Az elsőt éreztem lélekben is talán, de ez is lehet csak belemagyarázás...:p A "lelki köldökzsinór" sztem csak később alakul ki. ;) Úgyhogy ha szabad állást foglalnom, simán lehet, hogy terhes vagy. ;)
Most csináltam peteérés után 12 nappal vagyok, és a tesztem nega lett :((
Tudom, hogy korai volt, de sokaknak már kimutatja ilyenkor, meg most délben csináltam.
Kiváncsi voltam...hátha.
Még van 2 napom a mensiig. :/
Köszönöm a válaszokat Lányok!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!