Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti pozitív teszt előtt megérez...

Ti pozitív teszt előtt megéreztétek, hogy babásak vagytok?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban teljesen biztos voltam benne, hogy baba van, és teljesen kiborultam a nega teszt miatt. Most tejlesen más tüneteim vannak, mint mensi előtt szokott. Mindig idegroncs vagyok, most boldog és kiegyensúlyozott. Fájni szokott a cicim, most nem fáj,csak érzékeny és duzzadt. A hasam sosem fáj, csak ha már megjött, most meg mindjárt megjön érzésem van néha-néha. És egyáltalán nem érzem, hogy babás lennék, persze szeretném nagyno, meg reménykedek, de ilyenkor már rég tesztelni szoktam, most meg inkább nem is veszek, mert nem érzem úgy. Még két napom van a nemvártig. És még sorolhatnám. :)

Ti amikor elindultatok tesztek venni, biztosak voltatok benne, hogy baba van, vagy nem éreztetek semmit?

2012. ápr. 22. 11:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem gyúrtunk a babára. 26-voltam, valahogy nem

Is gondoltam hogy terhes leszek:)) (megjegyzem 23 évesen férjhez mentem) Dolgoztam, hétvégente eljárunk haverokkal...

Egyszer csak nem jött meg, de volt előtte is hogy késett. Na kèt hét után csináltam egy tesztet, életem 3. tesztje volt kb.

És pozitív lett. Sírtam, nem tudtam örúljek-e vagy sem neki.

Mikor elmentem dokihoz, megláttam az Ultrahangon, akkor tudatosult bennem, hogy babám lesz, és onnéttól kezdve örültem neki, elkezdtem vásárolni, csak körülötte forgott minden!

Most tesót szeretnénk, tudatosan, nem jön össze. Lehet ezért is, mert minden jelre figyelek:(

2012. ápr. 22. 13:14
 12/22 anonim ***** válasza:

en kimaradt mensi utan 12 nappal teszteltem, az volt gyanus hogy rosszul voltam, hanyingerem volt. osztonosen nem ereztem hogy terhes vagyok mivel megesett mar joparszor hogy akar egy hetet-10 napot is kesett.

szoval en nem ereztem hogy terhes vagyok.

2012. ápr. 22. 14:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Én éreztem hogy sikerült rögtön,már másnap furcsa szagot éreztem a terhesség végéig,és sikerült is egy 14 hós kislány anyukája,de nem mindenki érzi meg
2012. ápr. 23. 07:32
 14/22 A kérdező kommentje:

Lányok! A tegnapi tesztet néztem 1-2 percig, addig nega volt, akkor írtam ide Nektek :))

De aztán vártam még pár percet és ilyen lett :))

[link]

Remélem ez tényleg halvány pozi és nem csak szórakozik velem a teszt. Ez tegnap délutáni, holnap reggel is tesztelek még egyet :)

Holnap kéne nem megjönnie (kopp-kopp, remélem nem fog)

:)

Köszönöm a válaszaitokat!!! Gratula mindenkinek a babához, és sok sikert azoknak, akik még próbálkoznak!!!:)))

2012. ápr. 23. 07:38
 15/22 anonim ***** válasza:
Juhuuuu, nekem is ilyen lett a nászúton. Ma töltjük a 27. hetet. Juhuuu. Halk juhuuu! :) Örülök nektek. Muti majd a többit is!
2012. ápr. 23. 09:28
 16/22 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Én látom a 2 csíkot:)Halkan gratulálok!Én dpo.10 napján teszteltem pozitívat,csak annyit vettem észre magamon hogy a melleim nagyon fájtak és picit nőttek is:)
2012. ápr. 23. 16:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Nekem a hasam gorcsolget,főleg este/éjszaka:) meg a cicim megnőtt,eres lett és eléggé faj. Meg reggelente,délelőtt jobban esik feküdni,olyan kotyagos vagyok ha felkelek:) holnap reggel tesztelek,drukkoljatok!!!:))
2012. ápr. 23. 17:01
 18/22 A kérdező kommentje:

Ilyenek lettek a ma hajnali tesztjeim :))

És a tegnapelőtti teszt az 10es volt, ez meg 25ös :))

[link]

Erősödött ugye? :)

2012. ápr. 24. 04:31
 19/22 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Persze hogy erősödött! :))) Gratulálok!!!!
2012. ápr. 24. 08:38
 20/22 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Mióta vártatok a Babára?
2012. ápr. 24. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!