Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti pozitív teszt előtt megérez...

Ti pozitív teszt előtt megéreztétek, hogy babásak vagytok?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban teljesen biztos voltam benne, hogy baba van, és teljesen kiborultam a nega teszt miatt. Most tejlesen más tüneteim vannak, mint mensi előtt szokott. Mindig idegroncs vagyok, most boldog és kiegyensúlyozott. Fájni szokott a cicim, most nem fáj,csak érzékeny és duzzadt. A hasam sosem fáj, csak ha már megjött, most meg mindjárt megjön érzésem van néha-néha. És egyáltalán nem érzem, hogy babás lennék, persze szeretném nagyno, meg reménykedek, de ilyenkor már rég tesztelni szoktam, most meg inkább nem is veszek, mert nem érzem úgy. Még két napom van a nemvártig. És még sorolhatnám. :)

Ti amikor elindultatok tesztek venni, biztosak voltatok benne, hogy baba van, vagy nem éreztetek semmit?

2012. ápr. 22. 11:27
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Tavaly nyár óta :) Tavaly októberben kiderült, hogy pajzsmirigy túlmükődésem van, nem próbálkozhattunk pár hónapig, de most olyan kis dózisú és olyan gyógyszert kapok, amit kismamák szedhetnek, mert nem jut át a méhlepényen. És emellett februártól próbálkozhattunk újra :)))

Köszönöm a bíztató szavakat!!! :))

Holnap is csinálok egyet reggel, remélem erősödik :))

2012. ápr. 24. 12:25
 22/22 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Oké,szorítok!Majd akkor írd meg mi lett!
2012. ápr. 24. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!