Van egy halvány pozi tesztem, normálisak ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Egész éjszaka görcsölgetett a hasam, meg a derekam, nem nagyon, de éreztem. Semmit nem tudtam aludtam éjszaka, óránként felkeltem, és már fél6óta fent vagyok, holott amúgy imádok aludni. Nem az a normális, ha ilyenkor fáradékonyabb az ember? Napközben sokszor rámjön az álmosság, de éjszaka nem tudok aludni. Meg ha felállok utána megszédülök. Volt már más is igy? Ez az álmatlanság normális ilyen korai terhességnél?2012. ápr. 23. 06:29
11/16 A kérdező kommentje:
Kettőt csináltam, mert nem mertem elhinni :))
2012. ápr. 24. 04:30
12/16 anonim válasza:
Tényleg erősebb.. Gratulálok újra. Én is csináltam tegnap du-án még egyet. Erősebb volt mint a csütörtök reggeli.
13/16 anonim válasza:
Had gratuláljak elsőként kismama! Sok boldogságot és jó egészséget mind kettőtöknek!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Istenem, kismama vagyok... :) El sem hiszem :)
Bízom benne, hogy minden rendben lesz, várom már, hogy lássuk UH-n is a kis szivecskéjét :)
2012. ápr. 24. 12:26
15/16 gi.jane válasza:
Sziasztok!
Én ma vagyok peteérés után 12 nappal,ma reggel teszteltem egyet és nagyon halvány pozitìv lett.Tüneteim már vannak:szúrkál a mellem,hasam,néha a fejem is fál,álmos vagyok egész nap.Reménykedem,hogy két nap múlva csinálok egy másik tesztet,az már erőssebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!