Normálisak ilyen korán ezek a tünetek? Vagy nem vagyok terhes?
Elképzelhető,hogy terhes vagy.Én is ilyen voltam csak hálistennek nemjött fel semmi.Várdmeg a menstruáció napját ha nem jött meg akkor vehetsz tesztet.Sok sikert!
22hetes kismama
Ezt most még nehéz lenne megmondani, ha a ciklusod átlagos, tehát 28 nap körüli és 12-14. nap környékén van peteérésed úgy, ahogyan annak lennie kellene, akkor kizárt dolog, hogy ez a terhesség miatt legyen. Ugyanis a peteéréskor lehet megtermékenyítés, majd azt követően 7-10 nap múlva beágyazódás, akkor kezdődik el termelődni a hcg hormon, ami a terhességi tüneteket okozza. És ahhoz, hogy már ennyire intenzív tüneteid legyenek nagyobb mennyiségű hcg-nek kell lennie a szervezetedben. ha menstruáció előtt vagy egy héttel, akkor jobb esetben is most van beágyazódás, most kezd termelődni a hormon, tehát túl korán van a hányingerhez.
Ha mégis a baba miatt van, az viszont azt jelenti, hogy jóval korábban volt peteérésed és már jóval a beágyazódás után vagy, tehát ha ez nálad már terhességi tünet, akkor akár most is tesztelhetnél, mert már a vizeletedben is lennie kell elég hcg-nek.
köszi a válaszokat nem bírtam magammal(mert ma is rosszul voltam) és pár órája csináltam egy tesztet két vonal van...
nem is merem elhinni
azért majd még tesztelek
Szia! Gratulálok a babyhez!
Én is így voltam(hányinger), szombaton kell megjönnie. Bízom benne, hogy nem fog! Már 1 hete teszteltem, de az negatív lett! :-( Kívánok jó egészséget!
ne keseredj el és köszönjük szépen a jókívánságokat
megérkezik amikor nem is gondolnád
ez a rosszullét más mint mikor egyébként rosszul van az ember mondjuk egy kajától
sok sikert kívánok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!