Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normálisak ilyen korán ezek a...

Normálisak ilyen korán ezek a tünetek? Vagy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Három napja reggel és délelőtt hányingerem van ma 3szor jött sav is.egy hét múlva esedékes a menzim.és rettenetesen fáradt vagyok.
2008. aug. 23. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Elképzelhető,hogy terhes vagy.Én is ilyen voltam csak hálistennek nemjött fel semmi.Várdmeg a menstruáció napját ha nem jött meg akkor vehetsz tesztet.Sok sikert!

22hetes kismama

2008. aug. 23. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
szerintem baba
2008. aug. 23. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
a höd menyi?
2008. aug. 23. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most még nehéz lenne megmondani, ha a ciklusod átlagos, tehát 28 nap körüli és 12-14. nap környékén van peteérésed úgy, ahogyan annak lennie kellene, akkor kizárt dolog, hogy ez a terhesség miatt legyen. Ugyanis a peteéréskor lehet megtermékenyítés, majd azt követően 7-10 nap múlva beágyazódás, akkor kezdődik el termelődni a hcg hormon, ami a terhességi tüneteket okozza. És ahhoz, hogy már ennyire intenzív tüneteid legyenek nagyobb mennyiségű hcg-nek kell lennie a szervezetedben. ha menstruáció előtt vagy egy héttel, akkor jobb esetben is most van beágyazódás, most kezd termelődni a hormon, tehát túl korán van a hányingerhez.

Ha mégis a baba miatt van, az viszont azt jelenti, hogy jóval korábban volt peteérésed és már jóval a beágyazódás után vagy, tehát ha ez nálad már terhességi tünet, akkor akár most is tesztelhetnél, mert már a vizeletedben is lennie kell elég hcg-nek.

2008. aug. 23. 15:16
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat nem bírtam magammal(mert ma is rosszul voltam) és pár órája csináltam egy tesztet két vonal van...

nem is merem elhinni

azért majd még tesztelek

2008. aug. 24. 15:01
 6/9 A kérdező kommentje:
hát biztos baba ma voltam uh-n
2008. aug. 26. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Gratulálok a babyhez!

Én is így voltam(hányinger), szombaton kell megjönnie. Bízom benne, hogy nem fog! Már 1 hete teszteltem, de az negatív lett! :-( Kívánok jó egészséget!

2008. aug. 27. 13:30
 8/9 A kérdező kommentje:

ne keseredj el és köszönjük szépen a jókívánságokat

megérkezik amikor nem is gondolnád

2008. aug. 28. 07:17
 9/9 A kérdező kommentje:

ez a rosszullét más mint mikor egyébként rosszul van az ember mondjuk egy kajától

sok sikert kívánok neked

2008. aug. 28. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!