Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség beigazolódása...

A terhesség beigazolódása után még kb meddig észlelhetők ezek a hasszurka, mindjárt megjön tünetek? Úgy értem meddig normálisak ezek a jelek?

Figyelt kérdés
Vasárnapra nem vártam. És nem is jött :) Ma reggel teszteltem, halvány ugyan, de azért ott van. Ezeket a tüneteket 1 hete produkálom, és utalhatott volna mensire is, de általában a vérzés előtt 1-2 nappal ezek a tünetek megszünnek. Most nem szünt meg :) Meddig normális ez a tünethalmaz?
2008. nov. 11. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! álltalában azért maradnak meg ezek a tünetek terhesség elején mert a szervezet emlékszik a mensire,nekem a lánynál 10-12 hétig volt,azt mondta a doki hogy akkor meg azért van mert a méh tartóizmai tágulnak.Szóval addig amig nem elviselhetetlen és görcsös addig nincs probléma. Milyen tesztet használtál?
2008. nov. 11. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:

vagyis lányomnál! :)

Most kistesóért küzdünk,de sajna ebben a hónapban sem jött össze,immáron 12 hónapja! :(

Boldog babavárást kívánok!

1 válaszoló :)

2008. nov. 11. 09:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia! A teszt Gravi HCG volt. Ha minden igaz, három napos terhességet már kimutat. Nekem már 2 napot késett eddig. És kicsit más ez mint a mensi előtti fájdalom. Nagyon hajtottam ezt a Gabrielt amit itt annyit említenek a lányok, de sehol nem kaptam. Remélem azért nem a legrosszabb tesztet használtam.
2008. nov. 11. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Megnyugodtam... már féltem hogy valami ratyi tesztet csináltál,de a Gravi HCG is van olyan jó mint a Gabriel! :)
2008. nov. 11. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:

a gravi HCG az egyik legjobb teszt. nekem is kimutattam hamar! gratulálok.

A hasszurka és a mindjárt megjön érzés természetes, mert nyúlnak a méhtartó izmaid, nő a méhed, stb....

nekem a 10. hétig volt meg majd később is néha.

2008. nov. 11. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ezek a tünetek a 12-ik hétig megvoltak. Amíg nem erős görcs, nincs vérzés, addig teljesen normális. Gratulálok a két csíkoshoz, nekem is halvány volt, de annyira, hogy azt hittem képzelődöm. 37 hetes kismama.
2008. nov. 11. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!