Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lehet? Hosszú...

Szerintetek mi lehet? Hosszú lesz.

Figyelt kérdés

A szituáció a következő: január 15-én jött meg a menstruációm, 20-áig tartott. 31-én történt az aktus, az óvszer kiszakadt... Az eseményutáni tabletta nálam felejtős dolog egészségügyi okokból. Viszont a baba most nagyon rosszkor jönne :(

Február 12 körül teszteltem negatívat, 13-án meg is jött.

( a ciklusom 30-34 nap között variálódik, az orvosom tud róla, nálam ez a normális)

A következő menstruációm március 17-én jött meg, ami csak 28 nap, és ez nyugtalanított, így 23-án újra teszteltem, szintén negatívat.

Most április 21 van, és nem jött még meg.

2 negatív teszt után lehet baba? Ok, az elsőt elég hamar megcsináltam, de a második tesztnél már mindenképp látszania kellett volna, ha pozitív, nem?

Félek megint tesztet venni, már megőrjít ez az egész...

Orvoshoz 13-án tudok csak menni :( :(

Megnyugtatnátok addig?

Mert józan ésszel úgy gondolom, hogy minden a negatívra utal. Elvégre azóta kétszer megjött, és 2 negatívat teszteltem.

De persze ennek ellenére nagyon ideges vagyok, mert mi van, ha...

2012. ápr. 21. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ott biztos hogy nincs baba, vagyis szerintem. Egy: megjött rendesen, nem is egyszer hanem kétszer is. Kettő: negatívat teszteltél, ha terhes lennél ennyi idő után már kimutatná.

Az hogy nem pontosan úgy jött meg ahogy szokott, mármint 30-34 nap körül, azt bármi befolyásolhatja.

2012. ápr. 21. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2x teszteltél negatívat. 2x volt menzeszed a "baleset" után. Nem írtad, hogy lenne bármi apró tüneted is. Akkor miért aggódsz? Ott nincs baba... NE PARÁZZ!!!
2012. ápr. 21. 22:51
 3/6 A kérdező kommentje:

mivel még nem voltam terhes, így a tünetekkel nem vagyok tisztában

de a fejem nem fáj gyakrabban a szokásosnál, hányingerem sincs indokolatlanul (egyébként jellemző rám a migrénes fejfájás, ami hányingerrel párosul, szóval szerintem észrevennék egy ok nélküli hányingeres periódust)...

a fáradékonyabbnak sem érzem magam

igazából azért írtam ki most ezt a kérdést, mert úgy 1 órája valami furát érzek a hasamban, és elkapott az ideg...

de lehet, hogy a mensim készülődik... remélem

azért így már jobb, most kicsit megnyugtattatok

2012. ápr. 21. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, ez biztos!
2012. ápr. 22. 07:36
 5/6 anonim ***** válasza:
1000% hogy nem vagy terhes! A mensis ciklusok váltakozása bármitől lehet,időjárás változás,betegség,idegeskedés! Két negatív teszt után és 2 mensi után ne aggódj,biztos,hogy nincs baba!
2012. ápr. 22. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, most tényleg megnyugtattatok!

Épp egy mélypontját élem az életemnek, lehet ezért aggódom túl ezt is. Tényleg köszi a válaszokat, jobbak vagytok, mint egy pszichológus! :)

2012. ápr. 22. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!