Ciklusom 11. napján szúrkálós érzésem van, de ovuláció leghamarabb is a 14. napomon aktuális, ugye nem lesz korábban?
10. naptól tartunk szünetet és úgy tervezem, hogy a 14. naptól leszünk majd együtt. Ma a 11. napon néha szurkálásom és bőséges fehér folyásom van. Volt hogy úgy beleszúrt, hogy odakaptam...
Remélem, nem késsük le ha 14. napon leszünk csak együtt és addig nem! Csak azért változtatunk, mert a mindennapos együttlétek nem jöttek be baba szempontjából. Most pedig attól félek, nehogy lekéssük.
Ha 2 naponta lennénk együtt szerintem még az is sűrű lenne, mert már 1-2-szer olyat is próbáltunk régebben, de sikertelenül. Doki mondta, hogy sokkal több nap szünetet kell hagyni előtte, hát ezért próbálkozunk most így, hogy 4 nap szünet. Csak félek, nehogy lekéssük. Bocsi, ha hosszú voltam. A fő kérdésem az, hogy attól hogy most ilyen szurkálásom van meg bőséges fehér folyásom még nem jelent semmit ugye? Kb. 3 napom lenne még az ovulációmig.
A görbém az ilyen:
Hát ovud eddig még nem volt,viszont nekem nem tetszik a mensid!Nagyon kevéske és sokáig tart!Ez lehet ciszta is!De ez csak egy tipp!A normális mensi nem ilyen!
Amúgy a görbéddel nincs nagy gond eddig!
Szerintem a 4 nap sok!A spermák normál esetben 2-3 napig élnek!Ezért javasolt a 2 napontai szex!Inkább legyen 3 nap,de annál több szerintem ne!
Úgy kb a 12. napon meg a 15.en!
Ja és a szurkálás!Én erre nem adok!Nekem múltkor 2 hétig szurkált és csak utána volt ovum,késett is rendesen!Sőt most is szurkál,pedig most fejeztem be a menstruációmat!
Lehet épp készülőben van a petesejted,de lehet mástól is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!