Annyi dolog kell a terhességhez vagy mégsem? Mi képzeljük kicsit túl?
Érdekes hogy a legtöbb tizenéves terhesség egy véletlen aktus folytán jön létre!Van aki fogamzásgátló mellett,van aki spirál mellett lesz terhes!A háborúkban mikor a férjek haza mehettek a családhoz érdekes módon pont akkor volt ovulációja a nőnek és rengeteg gyerek született!
Túl népesedés van a földön!Akkor mégis miért nem olyan egyszerű gyereket csinálni?Sokan azt sem tudják hogy mi az hogy ovuláció,meg dpo meg teák és vitaminok tömkelege mégis pikk-pakk teherbe esnek!
Azon gondolkoztam hogy nem lehet hogy mi dramatizáljuk túl ezt az egészet?
Kisé a féltékenység is szól belőlem,mert már megint terhes az egyik ismerős csaj és már nagyon sok lány ismerősöm lebabázott,csak én nem!Kezdem azt hinni ha egy kicsit belesz*rnék tuti össze jönne a baba!
Ti hogy vagytok ezzel a dologgal?
Biztos, hogy van ebben vmi!!!
Első babánk: első gyógyszermentes hónapban jött össze, semmi görcsölés nélkül, ha jön, jön, hozzáállással.
2. babát nagyon akartuk, főleg én, nagyon terveztem, ovuteszt, hőmérőzés, gyertyázás, teázás, mindenkutyafüle...majdnem egy év volt, mire sikerült, totál kikészültem már. Aztán akkor jött, mikor nem is figyeltem annyira, mert államvizsgáztam, jöttek az ünnepek...stb.
3. Szoptatás mellett "becsúszott". Mondjuk direkt nem védekeztünk, és reménykedtem, h becsúszik, h ne kelljen átmennem újra azon, amin a 2.-kal. Tök rossz élmény volt. :(
Hát igen. Én barátnőim és azok barátnői mind úgy estek teherbe, hogy nem akartak. Véletlen becsúszott nekik a baba.
Mi meg párommal küszködünk, minden hónapban várjuk a csodát és semmi! Ez van! Én bevallom, igenis dühös vagyok a világra ilyenkor!
Ne görcsölj rá!Ez aranyszabály.
Én is így voltam.Először nagyon rá voltam görcsölve,minden hónapban figyeltem hogy megjön e.Nem sikerült.Aztán mikor már úgy voltam hogy úgyis megjön akkor meg azon lepődtem meg hogy nem jött meg.3nap késés után erős pozitívot teszteltem.
Utolsó vagyok.
9 hónap után sikerült.
Azért a fiataloknál sem ált. egy aktus miatt lesz a terhesség. (Vagyis nyilván egy aktusból jön össze a gyerek, csak úgy értem, hogy nem egyetlen alkalom, hogy nem védekeznek.)
De én is azt látom, hogy minél görcsösebben akarja vki, annál inkább nem megy.
Anyum is velem 2 évig szenvedett. Méregette a hőjét, kapott gyógyszert mert nem nagyon volt peteérése, minden hónapban dokinál volt.
Aztán azt mondta, hogy leszarja az egészet, ha nem akar jönni a gyerek akkor nem jön. Következő hónapban teherbe esett:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!