Hogy is van a hőmérsékletes dolog?
Még kezdő vagyok, ezért nem tudom, hogy van pontosan a hőmérséklet emelkedés/csökkenés. Mikor melyik van? (peteéréskor, mensi előtt, alapjáraton, terhesség esetén...)
Köszi a válaszokat :)
Itt rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban!Nézd meg őket,olvasd el ha van kedved!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=h%F5m%E9r%E9s
És ott is találsz egy pár tippet!
Én pl innen okosodtam:
Ez is nagyon jó:
Kedves Második...na ezért kéne utána olvasni hogy ne tanácsolj butaságokat!Hogy lenne már fent ovu előtt?Jézusom!
Hőmérőzöl egyáltalán?
A linket olvasd el!De bemásolom a lényeget....
"A menses utáni néhány napban a hőmérséklet ingadozik akár egész fokokat is. Aztán egyszercsak jön 1-2 nap, amikor nagyon leesik, ilyenkor van a tüszőrepedés, majd az ezt követő pár napban emelkedni kezd egészen 36,8-37 fokig és innentől kezdve minden nap nagyjából azonos a hőmérséklet. Ez normál ciklus esetén is így van, tehát akkor is megnő akár 37 fok körülire a testhőmérséklet!
De nem kell feltétlenül ennyire megnőnie, van, akinél 36,6 fok a magasabb, másnál meg akár 37 fok fölé is mehet, ez teljesen egyéni, érdemes hozzá tudni az előző hónapok adatait is. Ami biztos, hogy ha nem ingadozik a testhőmérséklet nagyokat, hanem nagyjából stagnál, akkor már volt peteérés."
Szerintem a napnál is világosabb,abszolút nem bonyolult megérteni!
Kedves Kérdező:ha méred a hőd akkor próbáld rögtön ébredés után egy időben mérni (maximum fél óra eltéréssel) és ugyan azon a helyen ahol elkezdted(száj vagy hüvely)!Semmi ördöngösség nincs benne!
Ha valami nem világos,kérdezz nyugodtan!
Jah és még annyit hogy az alaphő 36,2 alatt már némiképp pajzsmirigy problémára is utalhat úgy hogy az annyira nem jó
(a 35 meg pláne nem...)!
Kb 36,4-36,8 közt az alaphő normális!
Ha a ciklus első felében ettől alacsonyabb vagy magasabb az nem biztos hogy jó!Ha ovu után 36,6 felett van az jó!Viszont már 37,5 felett ajánlatos orvoshoz fordulni,mert ez a hő már terhesség esetén is nagyon magasnak számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!