Mit érdemes manapság szedni, ha szeretném helyrehozni a ciklusomat?
Figyelt kérdés
Hétfőn szedtem be az utolsó tabit, mert mostantól szeretnénk próbálkozni. Régebben egyszer már abbahagytam a gyógyszerszedést fél évre, de nem igazán akart rendesen beállni a mensim. Hol 24 napra jött meg, hol 34-re. Légyszi ajánljatok valamit, ami segíthet. Ár is érdekelne! Köszi!2012. ápr. 19. 20:09
1/3 anonim válasza:
Cickafarkfű tea, napi egy normál bögrével (olyan 3-400 Ft?). Ha már próbálkoztok, akkor csak a ciklus első felében, mert terhesen nem ajánlott.
2/3 anonim válasza:
Arra semmit se szedj!
21-35 nap között rendben van a ciklus!
Ha most raktad le a gyógyszert akkor meg főleg nem baj ha ingadozik,majd szépen beáll!Ha nagyon rendetlenkedik tehát 40 napra kitolódik akkor kezdj csak teázni!
Egyébként a cickafark 220Ft volt(nem filteres hanem a sima)!Vagy itt még egy páran málnalevél teát iszogatnak!Valakinek jobb mint a cicka!
Egyenlőre én azt mondom ne igyál semmit!
Inkább hőmérőzz először!Tapasztald ki hogy van-e ovulációd,mikor milyen tüneteid vannak!És légy nagyon türelmes!:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor először türelmes leszek, aztán teázok! Remélem magától is beáll! :-)
2012. ápr. 20. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!