Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » TSH: 3.149 magas a teherbeesés...

TSH: 3.149 magas a teherbeeséshez? Érdemes ezzel endokrinológushoz fordulni?

Figyelt kérdés

Már 1 éve próbálkozunk a babával, a nőgyógyászom szerint minden a referencia-értéken belül van:

TSH: 3,149 μIU/ml

FSH: 5,8 mU/ml

LH: 7,1 mU/ml

Prolaktin: 12,6 ng/ml

anti TPO: 14 IU/ml

ösztradiol: 14,69 pg/ml

tesztoszteron: 2,55 nmol/l

Vérvétel: 3. napon

2012. ápr. 19. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Érdemes!

A tsh-d magas, ami alul működést jelez. Babához 1-1,5 a megfelelő.

Bár van ismersősöm, aki szedett pajzsmirigyre gyógyszert, és 3 körüli tshval esett teherbe...de erre gyógyszer kell.

2012. ápr. 19. 09:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen, magas ez az érték babához. Nekem is 3,1 lett, ami még referencia tartományon belül van, de endokrinológus gyógyszert írt fel rá és azóta sikerült a baba.

A többi értékhez nem tudok hozzá szólni.

2012. ápr. 19. 09:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem 2.1 lett a TSH-m és az endokrinológus azt mondta ez jó babához,nem kell 1körüli érték.Én nem kaptam rá semmit.

De a 3.1 már lehet tényleg magas hiába van tartományon belül.

Szerintem endokrinológustól is függ,hogy kapsz e rá gyógyszert...

2012. ápr. 19. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!Nekem 3.5 volt!Kaptam rá gyógyszert!Most ha megjön megyek megnézetem újra!
2012. ápr. 19. 09:36
 5/10 anonim válasza:
Nekem 0,5 körüli értéket javasolt a doki. TSH 9-ről indultam. 1,1 és 1 éve nem esek teherbe (vszínű más probléma is van).
2012. ápr. 20. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
voltál orvosnál? kaptál rá gyógyszert?
2012. máj. 14. 15:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem két hete 2,6 volt a TSH-m amire a doki azt mondta, hogy magas. Kaptam rá gyógyszert.

2012. máj. 15. 07:14
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor nekem miért nem adnak 2,53-ra??
2012. máj. 15. 15:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Időközben jártam endokrinológusnál (aki nőgyógyász is), azt mondta a vérvétel leletemre, hogy nagyon jó minden. Külön rákérdeztem a TSH-ra is, mert kimondottan ezért mentem hozzá. Ezt a választ kaptam: "tökéletes".

A dokit nagyon jó szakembernek tartják szakmai berkekben. Ő orvos, én meg nem vagyok az, így bízom benne, csak tudja, mit csinál... (Egyébként még azt is mondta, kicsit túl van lihegve ez az 1 körüli érték.)

2012. máj. 16. 09:20
 10/10 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem, hogy kinél jártál?

nekem is ezt mondta az endodoki. hogy ez egy hülye divat, ne stresszeljek ezen a TSH-n, jó a 2,5-ös érték

2012. máj. 16. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.