Érdemes még helyrehozni?
1 éve vagyok együtt a párommal. Nagy szerelemnek indult, úgy éreztem megtaláltam a másik felem, azt taáltam meg benne, amit régóta kerestem. Aztán teltek a hónapok. Egyre több tulajdonsága kezdett zavarni. Én gyengédségre, romantikára vágytam, ő nem ez a típus. Ebben mára eleget változott, de még mindig csak ilyen erőltettnek tűnik számomra. Én végtelenül romantikus vagyok, szinte álomvilágban élek, ő az ellenkezője. Hazudott nekem, hülyének nézett, és én ezt bírom a legkevésbé. Kűzdöttem ez ellen, és nagyon nagyot csalódtam. Én vele akartam leélni az életem, hozzámenni, gyerekeket szülni. És akkor megtettem a legrosszabbat, megcsaltam. Nyaralni voltam (nélküle), és volt ott egy srác, aki meghallgatod, gyengéd volt, megadta azt, amit ő nem. Dühös voltam a páromra, és talán ez valamiféle bosszú volt. Hülyeség is. Hazajöttem, megbántam. Ő csendben szenvedett. Kívántam, hogy bár üvöltene, de így még rosszabb volt. Ezután kibékültünk, ő végre figyelt rám, kicsit jobb lett minden. De aztán megint elromlott. Az a baj, hogy túlságosan különbözőek vagyunk. Ő füvezik, nekem ez nem fér bele az értékrendembe. Amit én csinálok, az őt nem érdekli, nem köti le, az én barátaim túl elvontak számára, az övék nekem szánalmasak. Amit én szeretek, az számára közömbös, amit ő, az pedig számomra.
De nem tudom elhagyni. Szeretem őt. Ő a legjobb barátom, az egyetlen ember, aki ismer. Őt hívom, ha baj van, ő az egyetlen, aki meg tud nyugtatni. Ha szomorú vagyok, csak arra vágyom, hogy megöleljen, senki másra. Talán ez már nem szerelem, csak valami nagyonnagyon erős szeretet, ami talán sokkal nagyon kötés, mint a kezdeti lángolás. Nem tudom, hogy van-e értelme. Tud valaki tanácsot adni?
Nagyon köszönöm, hogy elolvastad.
Igazán nem hiszem, hogy ennek a kapcsolatnak még van jövöje. Mint irod, nagyon különbözöek vagytok, te megcsaltad, ami neki biztos, hogy rosszul esett, ö füvezik - ez meg számomra már kizáró ok lenne - te nem tartod elfogadhatónak.
Ha a helyedben lennék, akkor inkább most lezárnám, és maradna egy szép emlék, mint eröltetni és idövel csunyán ér véget, ami befeketetiti azt is, amire emlékezhetnél késöbb.
Köszönöm a válaszokat:)
Én már többször mondtam neki, hogy véget kellene vetni ennek. És mindig azt kérdezte: de hát miért lenne vége, ha szeretjük egymást?
És igaza van. Én szeretem őt. És a hibái ellenére ő is szeret engem. Csak egyszerűen nem illünk össze. Nagyon nem. Változni nem hiszem, hogy tudnánk? Erőletessünk magunkra dolgokat, amiket a másik szeret, de mi nem, csak azért, hogy kijöjjünk egymással? Vagy éljünk egymás mellett? Ha pusztán a tényeket nézem, akkor azt mondom, hogy nincs értelme. De nem lehet pusztán a tényeket nézni. ÉS ha az érzelmeket nézem, én szeretem őt. Csak nem tudom, van-e értelme tovább csinálni, ha tudom, hogy egy napon úgyis eljön, aminek el kell jönnie, és vége lesz.
Természetesen igazad van. Írtam is, hogy megtettetem a legrosszabbat, amit csak tehettem. Tehát magam előtt sem számít ez mentségnek. Mert bármi is történt, ehhez nem volt jogom, és egy gusztustalan dolog.
Ezért is nem vetettem ennek véget, mert mindig ez játszódott a fejemben, hogy és mi lesz, ha megbánom. Mert szeretem őt. Csak tudom, hogy vannak közöttünk olyan ellentétek, amiket nem lehet (vagy mi nem tudtunk) áthidalni. De rengeteg dolgon lehetett volna változtatni, csak akarni kellett volna. Nekem is, és neki is. És akkor jobb lett volna. Talán. Egy utolsó esélyt még megért volna. Szerintem. Most látom így, hogy szakítottunk. Hiányzik, de túl kell lépnem. A sírógörcs elkap, ha rá gondolok. De ez sem számít. Döntöttem, és talán neki is jobb lesz egy olyan nővel, aki olyan lesz, mint ő. Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!