Ti vállalnátok 4. gyereket?
Vállaljad ha szeretnéd de tényleg várjál még legalább 1 évet.
Mi az 5. szoktunk viccelődni, jó lenne egy kislány a 4 fiú mellé.
Mi is falun lakunk ,az emberek hozzáállása egyszerűen undorító,miután megszültem a 4. babát legalább 3 vénasszony kérdezte,miért nem köttetem elmagam?
De volt olyan is aki azt mondta,mit képzelek,hogy megint terhes vagyok!
Szóval erről lehetne még rengeteget írni...
Kedves kérdezö. Az életkörülményeitek leírása után a válaszom egy határozott igen. Annyi, hogy ha még hezitáltok, várjatok kicsit.
Egyébént az a válaszoló vagyok, akit lepontoztak, mert ki mertem mondani, hogy sok a kicsapott gyerek a nagycsaládosoknál. Nyilván ök nem néznek híreket, nem olvasnak újságot, nem jártak falun, csak a piros kezet nyomkodják non-stop. Nos, egészségükre..
nekem most júl 11én lesz a negyedik császárom, a nagyok pedig:a legidősebb 6 lesz a műtét után egy héttel, a második 3,5, inkább 4hez közel, a kicsi pedig 18 hónapos:-)....szóval sokkal gyorsabban jöttek, mint nálatok, mégsem okozott a császár semmilyen problémát....remélem ebben a hátralevő 4 hétben sem fog :-S
mi sem azok közé tartozunk, akik anyagi okokból vállalnak sok gyereket, igaz nekem a "kedves" környezettel nem kell megküzdenem, mert külföldön élek. Eredetileg nem is így terveztük, de mint tudjuk "evés közben jön meg az étvágy".....
nem gondolom, hogy a gyerekeimnek meg kellene adnom anyagilag mindent a későbbiekben, sőt! mi sem kaptuk meg és sokkal jobban élünk a saját munkánkból, mint azok, akik készen kapták a lakást, kocsit stb.......mert mi tudjuk értékelni....de a kérdés nem ez volt.
Én azt mondom, ha TE úgy érzed, hogy neked belefér az életedbe még egy gyerek, akkor hajrá! Ne azért vállalj még egyet, mert a család viccelődik vele, illetve az se tartson vissza, hogy az öreglányok a pletykapadon mit dumálnak......mindenki maga érzi, mennyit bír el....nekem a 4 lesz a határ, érzem. Ezért is csináltatom meg a sterilizációt most, persze az sem 100%, ha jönne utána még egy, szeretettel fogjuk fogadni.
A császárral nincs tapasztalatom, de egy ismerősöm most várja a harmadikat és semmi baja a hegével teljesen szép, minden oké ( a gyerekei 5 és 2 évesek) és még szeretnének egy 4.et. Úgyhogy gondolom ez lehetséges már a mai világban.
Nekem 3 gyerkőcöm van, de kicsit helyrerázódunk anyagilag (hogy jobb helyzetbe legyünk mint most nem sokkal de azért én is minden hónapban szeretnék félretenni nekik ami most nem sikerült) akkor jön a 4.
De az biztos hogy a 3. és 4. között lesz legalább 3-4 év hogy már ovis legyen. De az is lehet hogy még több is, szerencsére még van egy kis időm, 32 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!