Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki nem vállal gyereket...

Valaki nem vállal gyereket 2012 miatt? (világvége stb)

Figyelt kérdés
ti mit gondoltok lesz valami?
2012. jan. 5. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2012-ben biztosan nem lesz világvége, úgyhogy bátran be is vállaltunk már 3 gyereket.
2012. jan. 5. 18:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
2000-ben is vége volt a világnak :) Én nem hiszek ebben!
2012. jan. 5. 18:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki CSAK emiatt nem vállal gyereket,az nagyon buta. A világvégét már nagyon sokszor megjósolták,de soha nem következett be.
2012. jan. 5. 18:11
 4/15 anonim válasza:
vállald úgy, hogy 2013 szeptember végén szülessen. úgyis úgy fogod
2012. jan. 5. 18:13
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Lehet,hogy most sokan kinevetnek erte de mint kereszteny ember es anyuka ugy latom jobb inkabb megirni mint sok embert tudatlansagban es felelemben tartani.

Isten egyertelmuen nyilatkozik errol a temarol a Bibliaba.

O azt mondja,hogy se a napot se az orat nem tudjuk mikor jon el a veg. Meg a Fiu (Jezus Krisztus)sem. Egyedul Isten a tudoja.

Szamomra nevetseges,hogy a legutobb Ameriaba valamikor szeptemberbe egy egesz gyulekezet minden tagja eladta mindenet mert kiszamolta a pasztoruk,hogy ekkor es ekkor jon el a veg. Persze semmi se tortent, valaki meg az egesz vagyonat elveszitette. Ennyit errol.

Nagyon sok jel van ami szerint kozel a veg. A Bibliaba Jelenesek konyve eleg sok mindent megemlit amibol eleg sokat lathatunk. Isten azt szeretne,hogy az emberiseg keszen varja Ot.

De ismetlem szo sincs arrol,hogy 2012-be eljonne a vilagvege. Nem tudhatjuk ezt.

Ezt a balhet ugyanugy vegig jatszottak mar 2000-ben is.

Sokaktol hallom viszont,hogy ebbe a mai vilagba nem szivesen vallalnak gyereket. Oket valahol megtudom erteni. En is elore felek,hogy ilyen vilagba kell felnonie majd a gyerekeimnek ( ket es fel eves a fiam,most vagyunk rajta a teso projecten).

Remelem nem veszed vallasos halandzsanak amit irtam :)

2012. jan. 5. 18:15
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Ha jól halottam ezt a maják jósolták hogy mi lesz 2012ben, nah szerintem ebből az lesz ami volt 2000ben. Jön a meteor meg minden, ok hogy ők ezt kiszámolták, de azt a meteort honnan veszik? Honnan tudják azt, (ha tényleg van ez a meteor már nem tudom hány ezer éve) hogy annak a pályája nem változik-e meg? Stb.

Kicsit off: Bibilához fordulva kérdezem én. Mi van Noé bárkájával? Mivel ez a legősibb legenda és még az egyiptomiak és már kultúrák is beszámoltak a nagy özönvízről. Megint rengeteg kérdésem lenne. Pl.: 40nap és 40 éjszaka esik az eső ugye? Ahhoz, hogy ellepje a földet 10km magas víznek kellett lennie. Ami azt jelent, hogy 1nap alatt 300m-t nőt a víz szint. Ebből kifolyólag, honnan jött és hová tűnt a víz? A biblia miért csak a bárka végét rja le, hogy hol melyik területen kötöttek ki? Azt miért nem írja, hogy honnan kezdődött? szerintem egy nagy esőzésben ami eltart 40napig vitorla nélkül nehéz lehet haladni, gondolom akkor még motor nem volt. Nem azt mondom, hogy nem volt vízözön, hanem azt mondom, hogy nem világ méretű volt. TV-ben volt, hogy az ottani lakosok egy medencében laktak és az megtelt vízzel, ez volt a fekete-tenger.

2012. jan. 5. 18:45
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
világvége azért mert egyszer egy ősrégi nép ősrégi naptárában ez az utolsó bejegyzett évszám?? ugyan! Honnan tudnánk biztosan miért írta, max ha vissza tudnánk menni és megkérdeznénk őket miért volt ez így, talán azt mondanák, mert elfogyott a tinta, vagy mert meghalt a naptárkészítő, vagy akármi:) De "szakemberek" szerint nem is a pontos világvégét jósolták meg hanem csak egy nagy változás kezdetét, sőt a világvége ha úgy vesszük már el is kezdődött, ózonlyuk, globális felmelegedés, erdők kiirtása stb de nem hinném hogy egy csapással érne véget, ez még évmilliós folyamat lesz. Másfajta "világvégére" viszont számíthatunk ha Viktor vezérünk elhozza nekünk az államcsődöt:(
2012. jan. 5. 18:49
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

Nem hiszek ebben.

Off: 7-esnek üzenem: egyetértek a válaszod első részével, de a végével nem. Ami nem is lenne baj, mert ugye mindenkinek más az álláspontja. De könyörgöm, ne keverjük már ide is a politikát! Aki politizálni akar, az menjen abba a témakörbe! A "Gyerekvállalás, nevelés" kategória nem erre való!

2012. jan. 5. 18:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

18:45-os:

En nem vagyok vallastortenesz csak egy egyszeru kereszteny ember. Erdekes kerdeseket tettel fel.

Egy kerdesedre tudok igazan felelni: A barka nem haladt hanem csak hanykolodott a vizen vagyis nem volt egy tudatos utja tudtommal. Isten bezarta a barka ajtajat mikor Noe es csaladja valamint az allatok mar bent voltak.

Mivel en hiszek Istenbe ezert en ezeket nem kerdojelezem meg ,elhiszem,hogy az ozonviz akkora volt,hogy minden eletet kioltott a barkan tartozkodokon kivul.

A Bibliaba vannak olyan dolgok amit alig lehet elkepzelni.

Szamomra az egyik az amikor Isten szetvalasztotta a tenger mikor Mozes es izrael nepe kijottek Egyiptombol.

Hihetetlen lehetett es felelmetes is.

2012. jan. 5. 19:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Meg annyit,hogy Noe Mezopotamiaba elt az Ozonviz elott.

Kerdezo: Bocsanat,hogy eltertem a tematol.

2012. jan. 5. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!