Nektek is nehéz, hogy ne beszéljetek róla?
Elvileg az 5. hétben vagyok. Még nem mondtuk el senkinek, 2 hét múlva megyek először dokihoz, a családnak csak utána szeretnénk elmondani.
De olyan nehéz...Legszivesebben elmondanám valakinek, barátnőmnek, de valahogy azt súgja egy belső hang, hogy még ne. Van vki hasonló szituban?
Gondoltam elmondhatnánk egymásnak.:)
Én is így voltam ezzel, mi 3 hónapig nem mondtuk el babonából. Csak a legjobb barátnőm tudta meg a párom :)
3 hónap múlva mondtuk el a családnak :)
Nagyon,mivel 2 többhónapos terhes kolléganőm is volt épp,és kérdezgették hogy mi nem e akarunk,stb.
de 3.hónapig csak ketten tudtuk párommal.
Mi is akkor mondtuk el amikor megvolt az első uh 8 hetesen. A családnak mondtuk, meg pár közelebbi barátnak.
Majd jött a hideg zuhany, hogy nem maradt meg a baba. Na annál nincs is rosszabb elmondani mindenkinek, hogy már nincs meg a baba.
Ha újra összejön, akkor tuti, hogy a 12. heti uh után fogom csak elmondani. Nem babona miatt, hanem mert nem szeretném még egyszer átélni. De nehéz lesz kibírni, mert nagyon várja az egész család. (Bocs, a negatív sztoriért)
Gondtalan, boldog babavárást kívánok :)
Mi nem bírtuk magunkban tartani. :$ 5 hetesen a férjem már fűnek fának elmondta. :P Aztán a 2.-nál detto. Bennem persze volt félsz, nem babonából, hanem amit írtak is itt, hogy olyan rossz lenne "lefújni", ha vmi történne. De hála Istennek nem történt. :)
Most a 3.-at várom, de csak tegnap tudtam meg, hogy terhes vagyok, páran már tudják. :P Mi ilyenek vagyunk, képtelenek vagyunk ennoka jóhírt magunkban tartogatni.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!