Most már nem tudom, hogy mit gondoljak? Segitenétek?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy hétfőre nem várom. Tegnap nagyon sok vizes folyásom volt, teljesen elkeseredtem, hogy megint nem sikerült. A barátnőm rábeszélt, hogy csináljunk tesztet, pedig 4 nappal elötte voltam, meg a vizes folyás, szóval hagytam azért magam rábeszélni. :) A teszt persze negativ lett. Mára belenyugodtam, már amennyire bele lehet, gondoltam legalább nincs bizakodás, várakozás még 4 napig. Délelöt takarítottam a fürdőszobát és kivettem a tesztet és nagyon, de nagyon halványan van rajta egy második csik is. Persze időntúl lett. Szerintem ilyenkor már értékelhetetlen, de barátnőm szerint nem, mert neki 3 fia van és az egyiknél éppen igy volt. Na most megint kezdődik a reménykedés. Ez a legrosszabb. Szeretném, ha elmondanátok a véleményetek. A negativ is érdekel. Mert azért a vizes folyás nem hazudik. :(2009. jún. 19. 14:23
1/4 anonim válasza:
sztem holnap csinálj egy tezstet megint. az tényleg nem értékelehtö ami napok mulva lett pozi. a vizes folyásrol nem tudok, nekem nincs..
2/4 anonim válasza:
Én a méhnyakot nézem. Ha jó magasan van, nehezen elérhető és zárt, akkor nem fog megjönni. ha viszint könnyen elérhető és nyitott, akkor meg fog jönni.
és így is lett. :-(
3/4 anonim válasza:
Pár nap múlva csinálj tesztet az első nekem is időn túl lett + a harmadiknál már várnom sem kelet.Ma voltam Dr-nál és van baba bár még nagyon korai terheség de az.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves harmadik Neked mennyivel a nem várt elött lett időntúl pozitiv? Nekem sajna még az is nagyon haloványka, szinte nem is látszik. :(((
Hétfőn, ha nem jön meg, akkor kedden tesztelek. Elöbb felesleges, mert ugye vizes folyásom volt tegnap és ez elég mensis tünet. :(
2009. jún. 19. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!