Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most már nem tudom, hogy mit...

Most már nem tudom, hogy mit gondoljak? Segitenétek?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy hétfőre nem várom. Tegnap nagyon sok vizes folyásom volt, teljesen elkeseredtem, hogy megint nem sikerült. A barátnőm rábeszélt, hogy csináljunk tesztet, pedig 4 nappal elötte voltam, meg a vizes folyás, szóval hagytam azért magam rábeszélni. :) A teszt persze negativ lett. Mára belenyugodtam, már amennyire bele lehet, gondoltam legalább nincs bizakodás, várakozás még 4 napig. Délelöt takarítottam a fürdőszobát és kivettem a tesztet és nagyon, de nagyon halványan van rajta egy második csik is. Persze időntúl lett. Szerintem ilyenkor már értékelhetetlen, de barátnőm szerint nem, mert neki 3 fia van és az egyiknél éppen igy volt. Na most megint kezdődik a reménykedés. Ez a legrosszabb. Szeretném, ha elmondanátok a véleményetek. A negativ is érdekel. Mert azért a vizes folyás nem hazudik. :(
2009. jún. 19. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem holnap csinálj egy tezstet megint. az tényleg nem értékelehtö ami napok mulva lett pozi. a vizes folyásrol nem tudok, nekem nincs..
2009. jún. 19. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a méhnyakot nézem. Ha jó magasan van, nehezen elérhető és zárt, akkor nem fog megjönni. ha viszint könnyen elérhető és nyitott, akkor meg fog jönni.

és így is lett. :-(

2009. jún. 19. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva csinálj tesztet az első nekem is időn túl lett + a harmadiknál már várnom sem kelet.Ma voltam Dr-nál és van baba bár még nagyon korai terheség de az.:)
2009. jún. 19. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves harmadik Neked mennyivel a nem várt elött lett időntúl pozitiv? Nekem sajna még az is nagyon haloványka, szinte nem is látszik. :(((

Hétfőn, ha nem jön meg, akkor kedden tesztelek. Elöbb felesleges, mert ugye vizes folyásom volt tegnap és ez elég mensis tünet. :(

2009. jún. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!