Mi lehet ez? Meg csak az 5. Napon vagyok ovulacio után. Valakiinel volt mar ilyen?
Igen nálam pont ugyanez, az ovu után 5. nap egy kis vér, és utána pedig barnáztam. Késői peteérésem volt , igy még nem teszteltem, de az utolsó menszim kb akkor volt mint neked. És még nem jött meg és remélem nem is fog :)
Én se tudtam mire vélni a barnázást meg azt a kis vért, de reménykedem hogy a beágyazodástól volt és baba lesz. :)
Szia!
Most keltem fel, tegnap délután a wc papiron végig volt pirosas, barnás, most semmi. Se a betéten. Nem tudom, mi lehet ez, nekem még ilyen sosem volt. Úgy jön meg, hogy a tűzpiros vérrel elkezdődik és egyre jobban meglesz. De most elkezdődött nagyon kicsit, és abbamaradt. Nem értem. Iszom a palástfüvet, lehet, hogy amiatt? Majd kiderül :) Nagyon szeretném én is, ha baba lenne, de nem áltatom magam, majd kiderül. Szerintem én jövőhét pénteknél előbb nem tesztelek semmiképp, ha addig netalántán nem jönne meg :) Te??
Szorítok magunknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!