Nagyon fájnak a mellbimbóim, mitől lehet? (több lent)
Figyelt kérdés
fog.gátlót szettem és most hagytam abba. Elsején vagy 2.-án lehetet ovum egyűtt voltam akkor a párommal és azóta fájnak a mellbimbóm annyira hogy hozzájuk sem lehet érni.A hormonok még bezavarnak ilyenkor vagy az ovu miatt van?Most pénetkre nem várom.Tudom hogy még be sem ágyazódott a pete,de akkor miért fájnak ennyire?2012. ápr. 10. 19:57
1/2 anonim válasza:
A mellfájdalomért a prolactin színt a felelős, lehet, hogy még nem állt be a hormon, de az is lehet, hogy sikeres a hónap, mert pl: nálam ovu után egyből fájtak és baba lett volna, csak elment.
Türelemmel és pénteken kiderül, de addig is ne éld bele magad.
2/2 anonim válasza:
Nekem is fájnak a mellbimbóim,én is péntekre nem várom.Már nincs ovu,szerintem ha baba van,akkor mostanra már be is ágyazódott.Én csak reménykedek,de szokott nekem a menszi előtt is fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!