Ez az ovulációs teszt pozitív?
22. ciklusnapon vagyok, átlag 24-28 napos ciklusokkal. Már lassan menstruálnom kéne, erre ilyet teszteltem ma reggel. Dupla ovuláció? Vagy mi lehet? Ugyanis ebben a hónapban mintha már egyszer lett volna ovum (nyák, hő, alhasi görcsök, stb... kb 1 hete)
Szia.
Nem ez az a kis kütyü amivel kilehet mutatni a korai terhességet.Olvastam már itt róla,hogy van aki ezzel nézte meg és valóban terhes volt.Bocs,ha oltári nagy hülyeséget írtam,de valami ilyesmi dereng erről.
Ha OVULÁCIÓ céljából csinálod akkor délután és este KELL elvégezni a tesztet,mert nap közben termelődik az LH hormon ami az ovuláció miatt van!
Ha JÓSTESZT céljából csinálod,akkor reggel kell csinálni mert a HCG hormon reggel mutatható ki leginkább a vizeletből!
Kb 50 ilyen kérdés van és a neten milliónyi helyen lehet olvasni róla!
De mivel írod hogy ovulációra gyanakszol így gondolom amiatt csináltad ROSSZUL!Viszont hogy ilyen kis takaros pozitívat lett,akár jelentheti azt is hogy lassan a terhességi teszt is mutatni fog valami hasonlót!
(bár én nem vagyok híve ezeknek a tesztelgetéseknek)
Itt egy link hogy bővebben utána olvashass!
Hali.
Köszi a második válaszolónak mégsem írtam akkora hülyeséget.Jósteszt,ha vertek volna sem jut eszembe.
Hűűűűdejólenne :)))
ez az első hónap, amikor ovutesztet használok, nem nagyon vagyok képben
még szoptatok, két évig nem menstruáltam, ez a második ciklusom így már azt is elfelejtettem, hogy is működik az egész
az, hogy jósteszt, az meg eszembe sem jutott!!! nem kicsit döbbentem most le!
minden másnap tesztelek az ovuteszttel reggel (jól elbénáztam, mi?:D) és nem mutatott még soha pozitívat, amikor a fetételezett ovum volt, akkor sem. gondolom, mert reggel teszteltem... viszont egy hete még tök üres volt a kontrollcsík helye és azóta ellőttem 3-at, mindegyiken egyre erősebb lett..
vagy lesz még egy ovum, de az se lenne gond
teljesen rápörögtem erre a jósteszt dologra :D
köszi a válaszokat!
2 vagyok!
Az nem a legjobb ha reggel tesztelsz ovu miatt!
Ez elvileg le is van írva a papírjára és mindenhova!
De most ha a linket elolvasok akkor rá is jössz!
Na szóval én annyira nem pártolom ezeket mert nagyon sokszor olvasom hogy becsapta a nőket!
Ráadásul minden áldott reggel első pisiből kell csinálni hogy látható legyen az eredmény HA van eredmény!
Ha 2 naponta reggelente tesztelsz akkor elvileg már nagyon halvány csíkocskádnak lennie kellett 2 nappal ezelőtt!Ha volt akkor tényleg kezdhetsz rápörögni!:)
Sok sikert hozzá,aztán majd írd meg hogy mi lett belőle!
Volt már két napja is egy halvány csík.
Én minden ovutesztet a reggeli elsőből csináltam eddig, mert neten rendeltem és nem kaptam használati útmutatót és eszembe se jutott, hogy utánaolvassak, hogy setleg máshogy kell-e csinálni, mint a terhességi tesztet. De ezk után szerintem holnap is ovutesztelek... Ha pár nap múlva meg erősödik, akkor HCG-teszttel is megnézem, mi helyzet :)
Majd írj mindenképp mi újság!
2.
Kedves Kérdező!
2es vagyok!
Na mi újság?Bevált a jósteszt?Van baba?Mi történt azóta veled?
Majd írj!:)
Szia!
Még nincs mensi, csak hihetetlenül erős hasgörcs. Ha holnap sem jön meg, akkor szombat reggel tesztelek :) jelentkezem majd!
köszi az érdeklődést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!