Láttok 2. csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Már feltettem egyszer, de kíváncsi lennék még több véleményre. :P (kb. 10-12. dpo)

2012. ápr. 14. 17:57
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló vagyok.

Nekem is ilyen lett múlt hónapban az x.epil teszt.

Sajnos 2nap késéssel megjött:(

Nekem gyanúsan száradási csík helyén van a halvány 2.,de kívánom,hogy ne legyen igazam.

Én a helyedben vennék egy gabriel tesztet.Az en

gem még sosem csapott be!

2012. ápr. 16. 10:55
 32/36 anonim ***** válasza:

14. vagyok

Igen, ezen már mintha lenne valami, de még mindig nem elég meggyőző. A végén csak addig mondod, hogy tényleg terhes leszel! :) És ezt mielőtt azt hinnéd, hogy tréfálkozok veled: mikor a kisfiam vártuk, csináltam 1 tesztet, teljesen nega volt, a köv. már alig-alig halvány, és majd csak a 3. lett értékelhetően pozitív. Nem mértem hőt, nem tudtam mikorra várjam a menzim, mivel 6 héttel voltam missed ab. műtét után. Csak reménykedtem és nagyon akartam. Azóta is hallgatom anyukámtól, hogy "magamba beszéltem a gyereket", a férjem már nem is nagyon kellett hozzá. :) De persze ezt csak viccnek szántam, nehogy megsértődj. Néhány nap múlva úgyis még erősebbnek kell lennie, ha tényleg ott a baba! :)

2012. ápr. 16. 17:22
 33/36 A kérdező kommentje:

Dehogy sértődtem, lehet, h tényleg magamba beszéltem :D:.

Ez a mai:

[link]

Ezek meg az eddigiek:

[link]

Az első az, amit először is feltettem és én még mindig látom rajta, nedvesen meg pláne láttam. :$ :D

2012. ápr. 18. 16:13
 34/36 anonim ***** válasza:

Na, a mai az már igen, tényleg látszik. Halvány még, de már látszik.

De az eddigieken tényleg nem látszott semmi.

2012. ápr. 18. 16:25
 35/36 anonim ***** válasza:
gratulálok!
2012. ápr. 18. 18:24
 36/36 anonim ***** válasza:

Képzeld Kedves válaszoló!

Én voltam az, aki legelőször szólt hozzá, hogy sasszemű vagyok, de sajnos nem látom :) De aztán láttam az egyik színes képen.

Képzeld, jövőhét kedden-szerdán kéne megjönnie, és tegnap délután teszteltem egy one step-es vaterással. Tudom, hogy korán volt, de kiváncsi voltam, amúgy sem vettem még ilyen tesztet soha, gondoltam kipróbálom.

Megcsináltam, 5-10percig néztem, semmi, eltettem, ránéztem egy óra múlva, és egy halvány, de rózsaszín csík van rajta. Nem kell fényre vinnem, hogy lássam, mert látszik. Ha ez időn belül jön ki, akkor visítozok, mert olyan szép kis csíkocska. Ma reggel elsőből csináltam egyet, azon si van valami. Igaz, nem olyan szép, mint a tegnapi, de látszik. Ilyenkor mi van? Jártál már így? A ma reggelim olyan, mint Neked az a teszt, amit átszineztél, és én mondtam arra is, hogy van valami rajta. Olyan lett a ma reggelim. Azt nem tudom, hogy időn belül, vagy kívül, mert elmentem aludni, és csak most néztem meg.

2012. ápr. 19. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!