Láttok 2. csíkot?
Már feltettem egyszer, de kíváncsi lennék még több véleményre. :P (kb. 10-12. dpo)
Nem. Az az, ahol rögzítették a reagenst. De színreakció nincs.
De attól még lehet baba, hisz túl korán teszteltél, de ez akkor is teljesen negatív.
Én akkor is látok valami csíkocskát...
19hkm
Jaaa, értem, köszönöm a válaszokat! Én sem azt állítottam egyszer sem, hogy terhes lennék, hanem azt, hogy látom a csíkot biztosan, csak épp nem tudom, hogy ez mi. ;)
Persze, azt én is gondoltam, hogy nem attól lesz pozitív, ha a színekkel játszom, csak azt gondoltam, hogy ha nincs ott semmi, akkor azzal hiába játszom, az akkor is semmi maradna. ;)
És amúgy írtam, h még nem terveztük, szóval "nem akarom annyira", h azért lássam. Még a nagyom is kicsi (2 éves), a kicsi meg alig múlt fél éves, szóval nem a babázás vágya láttatja velem. :P De kérlek ne így viselkedjetek egymással! Másoknál is látom, akik ráadásul tényleg nagyon vágynak már rá sok év próbálkozás után, hogy úgy le tudjátok hurrogni a másikat, meg hülyének nézni, hogy csak beképzeli... :( Aztán persze sokszor kiderül, hogy mégis két csík a két csík. Ezzel nem azt mondom, hogy az enyém az (az majd úgyis kiderül pár napon belül), hanem általánosságban beszélek. Legyünk megértéssel egymás felé. ;)
Az újabb képeken tényleg mintha látszódna valami, de az lehet a reagens helye is.
Amúgy meg nincs okod megsértődni a válaszokon, semmi olyan nem érkezett, hogy kiakadj. De én is kicsit úgy érzem, hogy már annyira belénk akarod szugerálni, hogy de igen ott van a másik csík is. Ha annyira még nem tervezitek a babát, akkor ne kattogj már ennyire a teszten. Értem én, hogy szeretnéd tudni, hogy most mi van, de tedd félre, és majd pár nap múlva tesztelj újra, akkor ki fog derülni. De annak nincs értelme, nem leszel előrébb, hogy a színekkel játszol, csak hogy mi is azt írjuk végre, hogy mi is látjuk. És ezt most nem rosszindulatból mondom, kívánom, hogy legyen úgy ahogy szeretnéd!
Köszönöm a válaszokat, nem sértődtem meg. ;) Én tényleg nem akartam belétek magyarázni, hogy terhes vagyok, csak akartam, h ti is lássátok a csíkot, mert az számomra nem kérdés, h ott van. Szóval én fogalmaztam meg rosszul. Azt kellett volna kérdeznem, h ez szellemcsík-e. De akkor biztos csak a reagens. ;)
A baba meg majd jön reméljük, amikor már alkalmas is lesz. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!