Láttok 2. csíkot?
Már feltettem egyszer, de kíváncsi lennék még több véleményre. :P (kb. 10-12. dpo)
Akartad, hogy mi is lássuk a 2. csíkot? Akkor most hazudni kéne, hogy ott van? Így jó lesz?
OTT VAN, OTT A 2. CSÍK, TÉNYLEG OTT VAN, GRATULÁLOK!!! TERHES VAGY, BABÁT VÁRSZ ÚJRA!
Hát most erreg mit írjak? Sztem félreértesz, vagy rossz napod van, vagy nem tudom...:( Más is írta, hogy ott van, de szellemcsík, ennyi. Ha még a színesek láttán is úgy véled, hogy nincs ott, akkor háttal ülsz a képernyőnek. ;) De elfogadtam a kedves válaszolók válaszát, h ők már (gondolom) láttak ilyet, árnyék, szellemcsík, reagens helye...ennyi. ;)
És őszintén, szép estét kívánok neked. Az enyém az . :)
De a luteális szakasz ált. 14 nap. 14 napig akkor is magas a hő, ha utána megjön.
Te meg a 10-12. napon vagy.
Én nem mondom, hogy nem vagy terhes, vki megérzi még azelőtt, hogy kimutatható lenne. De ez a teszt attól még negatív.
Lehet, hogy két nap múlva erős pozitív lesz, de most negatív.
szia.
én látom rajta a 2.csíkot.Kíváncsi vagyok,hogy mi lett!Írjál majd léci:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!