Terhesen lehet sátorozni menni? És kenuzni?
Attólfügg, hogy mennyi idös vagy, mit mond az orvosod - de ha nem a legelején vagy a legvégén vagy, és egyébként nics bajod, akkor lehet. A terhesség nem betegség, régebben egy asszony se élt másképpen a terhesség alatt, mint elötte vagy utánna és mégis lettek gyerekek. (Ez természetesen csak problémamentes terhesség esetén igaz.)
Ja és ne extrém túrákra menj!
Az első 3 hónapban nem szabad magad túlerőltetni, mert akkor még könnyen el lehet veszíteni a babát. Az utolsó 2 hónapban meg már nem is lenne egyszerű, mert hamar fárad az ember.
A többi 4 hónapnál is sokmindentől függ szerintem, pl hogy mennyi időre mennél, campingben sátoroznátok-e, lenne normális zuhanyozási lehetőség, vagy a Dunában/Tiszában fürdenél-e, mert a fertőzésekkel ilyenkor nagyon kell vigyázni.
Amúgy én is nagy sátorozós-kenus vagyok :), de nekem voltak gondjaim a terhesség alatt, úgyhogy semelyik szakaszban nem vállaltam volna be.
Én elmennék. Semmi bajod nem lesz. Gondolom valami matracon aludnál nem a kemény hideg födön. A kempigekben szokott lenni közös zuhany is.
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!