Feb.25-én volt meg utoljára. Csináltam tesztet csütörtökön halvány pozitív csináltam ma reggel is és egyértelműen negatív. A derekam majd le szakad kb 2 hete. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 15:09
1/12 anonim válasza:
Így ezek fényében én mihamarabb felkeresnék egy orvost, hogy vagy megerősítse a terhességet, vagy keresse a késés okát és zárja ki a méhen kívülit.
2/12 anonim válasza:
Nagyon igaza van az elsőnek. Ez lehet méhenkívüli, vetélés, és még terhesség is, de akkor lehet, hogy gyógyszerre lesz szükség a megtartáshoz mielőbb.
3/12 anonim válasza:
Szia!
Szinte én is így vagyok ahogy te,nekem a tesztjeim halványodnak,de a menstruáció nem jött meg.
Neked jött valami vérzés vagy görcsölés?
4/12 A kérdező kommentje:
a derekam olyan mértékben fáj hogy alig birok mozogni.ezen kívül semmi bajom.szokott fájni mielőtt megjön is de nem ennyire és nem ilyen sokáig
2012. ápr. 14. 15:30
5/12 anonim válasza:
2. vagyok. Azonnal menj be az ügyeletre! Nekem a méhenkívüli gyanújánál külön mondta a doki, hogy vérzés, vagy fájdalom esetén AZONNAL kórház!
6/12 A kérdező kommentje:
másodka csak a derekam fáj
2012. ápr. 14. 15:36
7/12 anonim válasza:
Az pont elég, én is mindenképp bemennék a halványodó teszt és az erős derékfájás miatt. Ügyeletre is mennék, akár most. Legalább is nekem azt mondták, hogy az elején erre nagyon figyeljek. Nem feltétlenül van vérzés.
8/12 anonim válasza:
Igen, nekem is az fájt, az lehet tünet sajnos.
9/12 anonim válasza:
Igen, vérzés már akkor van, ha megreped a kürt a vetéléskor (méhenkívüli esetén). Ezt kevesen tudják.
10/12 A kérdező kommentje:
mire lehet tünet?méhen kívülire?de akkor mutatná a teszt nem?
2012. ápr. 14. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!