Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindjart megjon erzes utan...

Mindjart megjon erzes utan nagy valoszinuseggel meg fog jonni?

Figyelt kérdés
Vagy siman lehet baba is? Ma vagyok 12. dpo-n. Mikor teszteljek? Elvileg a 14. dpo-n meg kell jonnie? (tuti volt peteeresem 12 nappal ezelott) Nagyon koszi!!
2012. ápr. 13. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön meg , akkor a 16.dpo.n tesztelhetsz is...a mindjárt megjön érzés utalhat babára is, meg mensire is...ez teljesen normális.
2012. ápr. 13. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:

16. napon tesztelj ha addig nem jön meg!

Sajnos a megjön érzésre nem lehet alapozni,tényleg nagyon kétesélyes!

2012. ápr. 13. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a 14. dpo-n este teszteltem erős pozitívat 25-ös teszttel.... Ha tutira tudod hogy mikor volt a pé, serintem te is tesztelhetsz aznap mikor meg kéne jönnie, sőt érzékenyebb teszttel szerintem még korábban is.
2012. ápr. 13. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Sokan azt írják nem lehet arra adni, de sokan írják azt is hogy megvolt ez az érzés és baba lett belőle. Szurkolok neked :). Én is megvárom a 14.dpot és akkor tesztelek, most vagyok a 9.dpo-n.
2012. ápr. 13. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét terhességem folyamatos "mindjárt megjön" érzéssel kezdődött. ;) Az elsőnél olyannyira hihető volt, hogy az első hónapban nem is teszteltem. A másodiknál pedig a 7 hetes babát nem mutatta ki a teszt, pedig ott volt. A 11. héten még némi barnázás is volt. Mégis, most már 36 hetes a pocakom, határozottan ott van a pici azóta is! :)
2012. ápr. 13. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!