Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babától lehet 4 napja tartó...

Babától lehet 4 napja tartó mindjárt megjön érzésem? Ezen kívül leszakad a derekam és néha bele-bele szúr a petefészkem.

Figyelt kérdés
A cicim meg szép lassan egyre jobban fáj. máskor is fáj mensi előtt, csak akkor kb. egy héttel előtte és nagyon, mostmeg fokozatosan jobban. Görcsölni meg csak aznap szoktam amikor megjön. 4 napom van a nemvártig.
2012. márc. 28. 17:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Korai lenne még bármit is megmondani!!!!De én nagyon szurkolok neked:))))Teljesen egy cipőbe járunk,én holnapra nem várom!Már napok óta leszakad a derekam,hétfőn reggel pedig volt egy csepp vérzésem is.De nem szeretném bele élni magamat mint már annyiszor:(Már több mint egy éve próbálkozunk:(Ti mióta?
2012. márc. 28. 18:12
 2/15 anonim ***** válasza:

Vegyél egy medilab tesztet. Nekem a 9-ik napon mutatta, vagyis 5 nappal a mensi előtt, igaz nagyon halványan, vagy vegyél egy nagyon érzékeny 10-es tesztet.

Ne találgass,bármi lehet, menj biztosra!

2012. márc. 28. 18:40
 3/15 A kérdező kommentje:
Első! Teszteltél ma? Mi csak most kezdtünk el próbálkozni ebben a hónapban. Tegnap este nagyon rosszul lettem, nagyon erős hányingerem lett, majdnem kijött belőlem a vacsora, de aztán jobb lett szerencsére.
2012. márc. 29. 08:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Még nem teszteltem,de tegnap este óta barnázgatok:(((((Sajnos valószínűleg ez a hónap se sikerült:(Remélem neked nagyobb szerencséd lesz!!!!!Majd írj ha teszteltél!
2012. márc. 29. 08:52
 5/15 A kérdező kommentje:
:(( sajnálom. de akkor mi lehet az a vércsepp Neked pár napja. nem beágyazódás? Nekem mondjuk semmi nem volt, még gondolkoztam is, hogy akkor nincs baba, mert nem volt se barna, se vér, semmi. és a mensis fájdalmam is múlik el, vajon miért?
2012. márc. 29. 09:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehetett az a vérzés!Nekem ez az első Closty-s hónapom,lehet,hogy a gyógyszer zavart be.Nagyon nehéz elfogadnom,hogy nem sikerült,kicsit összezuhantam,bár tudom nem szabad,de annyira bíztam benne!Fogalmam sincs mitől múlhatott el a mensis fájdalmad,lehet csak egy kicsit szünetel:)Attól meg,hogy nem volt vérzésed simán lehetsz terhes,nagyon sokaknak nincs beágyazódásos vérzése!Megy a DRUKK:))))
2012. márc. 29. 09:53
 7/15 A kérdező kommentje:
:) köszi. És ne csüggedj el, tudom, hogy sikerülni fog. Még eddig valamiért nem akart jönni a babó, de hamarosan biztosan akar majd :) Szurkolok én is neked, hogy minnél hamarabb pozit tesztelj.
2012. márc. 29. 10:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Szia!Mi újság,teszteltél már?
2012. márc. 31. 13:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem még. Ha kibírom hétfőig, akkor tesztelek, ha nem holnap. De szeretném kibírni, már ma is alig bírtam ki, hogy ne teszteljek.
2012. márc. 31. 21:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja egyébként a cicim mostmár nagyon fáj, érzékeny, de viszont a mensis érzés meg elmúlt teljesen. Jobb oldalon még néha beleszúr, meg a derekam leszakad még mindig. De mitől múlhatott el a mensis érzés?
2012. márc. 31. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!