3 évvel ezelőt volt egy laporoszkóp mütétem, PCO miatt. Szerintetek ha visszatétrt a PCOm akkor meglehet ismételni a mütétet? "laporoszkópiát"
Sajnos igen.
Én sem vettem észre, hogy lehet baj a pajzsmirigyemmel, pedig azzal többször voltam orvosnál kisgyerek korom óta. Mégis van.
Az inzulinomra sem gondoltam, de azzal is van.
Voltál az endokrinológusnál?
26hkm
Szia!
Ha már egyszer volt PCO-d, akkor valószínűleg van ott vmi bibi az inzulinoddal. Nem mindegy, mikor nézték, az évek múlásával ez rosszabbodhat, ha nincs kezelve. A terhesség is sokat ront az IR-en.
Egy példa : barátnőm az első terhessége alatt terhességi diabos lett, utána amikor kistesó projektbe fogtak, diétázott. Pár hónap múlva sikerült a baba, a terheléses vérvétele így tökéletes lett. Azt mondta a dokija, minden rendben, nem is kell diétázni. Abbahagyta. Megszületett a baba, most pár hónapos, egy hete a barátnőmnek az éhomi cukra 6,6 volt! :-((
A lényeg, hogy jó lenne friss terheléses vérvétel, és pm hormonok. Ezt csak endodoki tudja kérni. Akit kérdeztél, nem ismerem, Budapestre járok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!