3 évvel ezelőt volt egy laporoszkóp mütétem, PCO miatt. Szerintetek ha visszatétrt a PCOm akkor meglehet ismételni a mütétet? "laporoszkópiát"
Szia!
Biztosan meg lehet ismételni, de célravezetőbb kezelni a dolgot. Menj endokrinológushoz, gyógyszer + mozgás + diéta és jöhet spontán a baba.
Csatlakozom Mankához.
A PCOS nem tűnik el, max a cisztáid egy időre a műtéttel. De a hármas kezeléssel elmúlhatnak, nem kell műteni, csak tartani mindig a mozgst, gyógyit,diétát.
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
A hármas kezelés a megoldás, nem a műtét. Azt már abban az esetben szokták ajánlani a pcoban jártas orvosok, ha a hármas kezelés legalább 1 éve megy, van rendszeres ciklus, van peteérés, mégsem jön a baba.
Sokkal nagyobb az esélyed a spontán terhességre és hogy nem lesz komplikáció a terhesség alatt, ha a hármas kezelés mellett döntesz.
25 hetes pcos kismama + 4 éves anyukája
Nem.
Metforminra gondoltunk. Helyreállítja a cukoranyagcserét.
A norcolut meghozza a mensid, a closty meg serkenti a tüszőérést. A nőgyógyász csak a nőgyógyászati részével foglalkozik, a te esetedben biztos.
A PCO kezelése: hármas kezelés. Ez áll: csökkentett szénhidráttartalmú diéta, rendszeres mozgás és metformin.
Ezek együttes hatása helyreállítja odabent a dolgokat, így spontán is lehetsz babás, nem kell különböző rásegítés.
Ha rákeresel neten a www.pco-szindroma.hu oldalra. ott mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban!
25 hetes pcos kismama
Mindenképpen menj el az endokrinológushoz. Én ezt az orvost nem ismerem.
Ő majd felírja a gyógyszert, megcsináltatja az összes vérvizsgálatot.
Majd ha a hármas kezelés sem segít, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy megcsináltasd-e újra a laparoszkópiát.
25hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!