Hőmérőzés? Kerekítsek?
A legutolsó számot vágd le. Az a fél tized fog semmit nem fog számítani. De kerekítheted is, ha úgy jobban tetszik.
A ciklus során fél fokot változik a hő, nem fél tized fokot, szóval a peteérést így is látni fogod.
Ha mindig felfelé kerekítesz, az értemelszerűen a görbe vonalán nem fog változtatni, szóval teljesen jó így. ;)
Én az első válaszolóval nem értek egyet, 0,05 fok változás a világon semmit sem jelent, hiszen a ciklus azonos szakaszaiban akár 2-3 fog differencia is lehet anélkül, h az bármit jelentene. (pl. nekem a lueális szakaszban általában 37,1-37,5 között van a hőm, menszi előtt viszont lemegy 36,6-36,9 közé. ) Nekem 37,0 az a "lélektani határ", ami alatt várható az ovu, vagy a menszi. Ezt mindenki maga tapasztalja ki, de 0,05 fok sztem nem fog változtatni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!