Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan akinek a hőmérőzés...

Van olyan akinek a hőmérőzés nem vált be?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen. Nekem pl. nem!

Pedig annyira hittem és bíztam benne.

2012. márc. 22. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött be,mert sajna több műszakos munkarendben járok és nem tudtam mindig azonos időben mérni,így ovu teszteltem!
2012. márc. 22. 15:21
 3/8 A kérdező kommentje:

És leírnád hogy miért nem vált be?

Aki még ír,tegyétek már meg hogy leírjátok mi nem volt jó benne!

Köszönöm!

2012. márc. 22. 15:22
 4/8 A kérdező kommentje:
2. és milyen lett emiatt a görbéd?vagy végül is nem csináltad akkor?
2012. márc. 22. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 4éve vezetem a görbémet és még mindig semmi. A párom spermái 90% felettiek, nála minden rendben és a dokoim szerint nálam is. Az okát hogy miért nincs nem tudja senki még pszichológusnál is jártunk, szerinte sincs semmi bajunk. Nem tudni miért nincs baba.
2012. márc. 22. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
2.vagyok,nem nem csináltam,mert utánaolvastam és megkérdeztem a dokim róla,azt mondtam,hogy akkor felesleges is elkezdenem!
2012. márc. 22. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi ki vagyunk vizsgálva alaposan. Párom spermái tökéletesek.

A dokim ajánlotta a hőmérőzést.

Nagyon szépen vezettem, akkor akcióztunk amikor kellett, mégsem sikerült egyszer sem, ez már a 7. hónapunk. Hiába mutatta a hő esését, hiába próbálkoztunk, hiába figyelem a tojásfehérjés nyákot stb.-t nem sikerül.

Én már belediliztem.

1. voltam

2012. márc. 22. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Èn hàrom ciklus alatt csinàltam, ovu teszttel kombinàlva. Aztân a teljes sikertelensèg utàn abba hagytam, nem talàltam tùl sok èrtelmèt...

Egy ismerősöm is vezette, gyönyörű volt neki, ahogy a nagykönyvben meg van ìrva. Hőleesèssel-hőfentmaradàssal. Csak èpp a vèrvètel meg kimutatta, hogy nincs peteèrèse...

2012. márc. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!