Szerintetek sem volt ovum ebben a hónapban vagy ennyire későn jön?
Figyelt kérdés
Szóval átlagban 24 naposak a ciklusaim. Ovu tesztelek szinte minden nap, eddig mind negatív viszont a mai vonal erősebb volt jóval az eddigieknél. Hőmérőzöm is és asszerint egyáltalán nem volt ovulációm. A mai napon nagyon megemelkedett, de ez szerintem csak azért van mert elaludtam és a tegnapihoz képest vagy 3 órával később mértem, tegnap pedig korábban kellett kelnem. Viszont tegnaptól tojásfehérjézem is. Szerintetek lehetett ovulációm és lehetséges, hogy ilyen későn? Ha esetleg kimaradt akkor az mitől lehet?
2012. ápr. 1. 19:47
1/5 anonim válasza:
Ha fen marad a hőd pár napig akkor tegnap volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Ebben reménykedem én is, de valahogy nagyon későnek tűnik ez a 24 napos ciklusomhoz.
2012. ápr. 1. 19:55
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ugyanebben a cipőben járok!!! Mindig a 10-12. nap környékén szokott lenni, de most semmi, csak egyenes vonal 36,2-nél... én a 14. napon járok, reménykedem, hogy lesz, csak később...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Előző, akkor neked is szorítok, hogy legyen meg az az ovuláció na és persze baba is legyen belőle a végén! :)
2012. ápr. 2. 02:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!