Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sem volt ovum...

Szerintetek sem volt ovum ebben a hónapban vagy ennyire későn jön?

Figyelt kérdés

Szóval átlagban 24 naposak a ciklusaim. Ovu tesztelek szinte minden nap, eddig mind negatív viszont a mai vonal erősebb volt jóval az eddigieknél. Hőmérőzöm is és asszerint egyáltalán nem volt ovulációm. A mai napon nagyon megemelkedett, de ez szerintem csak azért van mert elaludtam és a tegnapihoz képest vagy 3 órával később mértem, tegnap pedig korábban kellett kelnem. Viszont tegnaptól tojásfehérjézem is. Szerintetek lehetett ovulációm és lehetséges, hogy ilyen későn? Ha esetleg kimaradt akkor az mitől lehet?

[link]

2012. ápr. 1. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha fen marad a hőd pár napig akkor tegnap volt.
2012. ápr. 1. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval.
2012. ápr. 1. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Ebben reménykedem én is, de valahogy nagyon későnek tűnik ez a 24 napos ciklusomhoz.
2012. ápr. 1. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ugyanebben a cipőben járok!!! Mindig a 10-12. nap környékén szokott lenni, de most semmi, csak egyenes vonal 36,2-nél... én a 14. napon járok, reménykedem, hogy lesz, csak később...
2012. ápr. 2. 00:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Előző, akkor neked is szorítok, hogy legyen meg az az ovuláció na és persze baba is legyen belőle a végén! :)
2012. ápr. 2. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!