Disi kérdése:
Szerintetek szedjem ebben a hónapban tovább a fogamzásgátlót vagy sem?
Figyelt kérdés
Szülés után a 6 hetes kontrollon írt fel a doki, azóta szedem, most 7 és fél hós a babám. Eddig még nem jött meg a menzeszem. Elment a tejem és elfogyott a bogyó is elmentem dokihoz hogy váltsunk másfajta gyógyszerre, mert eddig olyat szedtem amit szoptatás mellett is lehet. Mire eljutottam dokihoz eltelt egy hét míg nem szedtem semmit és azalatt mondhatni megjött, de alig volt valami pár napig, a hasam is fájt. Most elkezdtem szedni újra a bogyót, de kimaradt 2 nap, elfelejtettem bevenni :(((. Persze voltunk együtt apával és most amiatt aggódom hogy ha esetleg teherbe estem és szedem tovább a bogyót nem ártok-e vele a babónak?2012. febr. 20. 10:46
1/1 anonim válasza:
van aki bogyó mellett esik teherbe és közben szedi tovább mivel nem olyan hamar derül az ki ha van baba és mégis egészséges gyermeke születik,de mindenféleképp orvos tanácsát kérd ki,ha valóban baba lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!