Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két éve szeretnénk babát. Ti...

Két éve szeretnénk babát. Ti hogyan kezelitek a helyzetet? A munkahelyen tudják? Kiderült már mi az oka, hogy nem sikerül? Beszélgessünk.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amúgy nálunk is minden körülmény adott. Én 24 leszek a férjem 28.
2012. ápr. 16. 10:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy valamiféleképpen vigasztalni próbálnak, csak fordítva sül el a dolog a "ráértek még" és "fiatalok vagytok" beszólásokkal. Ezeket én sem szeretem hallani.

Egyébként én 30, a férjem 33. 28 évesen éreztem késznek magam, hogy anya legyek, korábban nem. De szerintem azért időben el kell kezdeni, ha többet is szeretnénk. Nem?

Amúgy tegnap azt hiszem ovulációs fájdalmat éreztem, mert szúrt a bal petefészkem. El is kaptam a párom.

Tesztet már nem használok erre, mert engem becsapott. Úgy jelzett pozitívat, hogy a prolaktin szintem nem volt normális, ergo nem is repedt meg a tüsző. Ezt egy cikluskövetés is alátámasztotta. Pl volt 2-3 tüszőm is, de egyik sem ért meg középidőre.

Ti hol álltok a ciklusban, kedves próbálkozók? És milyen kezeléseket kaptok?

2012. ápr. 17. 09:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát én ma vagyok a 7. napon. Ma veszem be az utolsó closty-t. Tegnap este fürdés után annyira érzékeny volt, és fájt a bal oldalamon, ahol a laparos drilling műtétet csinálták. Remélem már azért a closty fejti ki a hatását.

Pénteken megyek uh-ra 10. napon.

2012. ápr. 17. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!