Magas prolaktinszint. Hogyan kezelték, mit kaptatok rá, hogy alakult a babakérdés utána?
Szia!
Minden attól függ, milyen magas a prolaktin szinted.
Nagyon fontos, hogy endokrinológushoz elmenj. Ő elküld majd vérvételre. 500 körülig normális a prolaktin, de vannak akiknek 1000 vagy 2000 is, ezeknél a npknél CT vizsgálat is van.
Nekem 833 volt, és a legutóbbi leletemen 509 szerepel. Én inzulin rezisztens diétát csinálok és Merckformin XRt szedek, napi 2X500 mgt. A pajzsmirigyemre is szedek tiroxint, mert alulműködik.
Remélem, neked is néznek TSHt és FT4et, nemcsak prolaktint!
Engem 4 hónapja kezelnek eképpen és a doki 6 hónapot mondott, hogy annyi idő alatt leszek teljesen rendben.
Persze, ha bírtam volna a Bromocriptint, amit én nem bírtam, akkor hamarabb is elérném a célt. Dehát maradjunk a lassú víz partot mos elvénél.
Mi két éve várjuk a babát, de csak januárban derült ki mi bajom van.
Bromocriptint kaptam,másnap szédültem,dőlt belőlem a vér.:-s
abbahagytam...másfél év múlva,kilépve egy rossz házasságból azonnal teherbe estem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!