Clostitól lehet magasabb a prolaktinszint? Vagy mitől lehet? Többi lent.
Figyelt kérdés
Teljesen jók voltak 4 hónapja a hormoneredményeim. Ezt követően 3 hónapig Clostit szedtem. Mivel nem volt hatásos, beutalót kaptam a BMC-be. Mivel a dokim szerint szeretik a friss eredményeket, elküldött vérvételre. Minden eredményem jó, kivéve a prolaktinszintet, ami magas lett.
Elkeseredtem!!
2010. okt. 22. 13:53
1/1 anonim válasza:
Ne keseregj! A dokim szerint ezt lehet a legkönnyebben kezelni! Nem vagy stresszes? Nekem attól emelkedett valószínűleg. A búzacsíra és a barátcserje kapszula leviszi. Én az utóbbitkezdem el szedni a mensim első napjától. És felkeresek egy endokrinológust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!