Clostitól lehet hangulatingadozósom?
Reggel tök jó kedvvel ébredtem, aztán dél körül rám tört a depresszió, és az üvöltözés.
Nagyon feszült vagyok, és már 3x sírtam el ma magam nagyon apró és hülye dolgok miatt.
Köszi, akkor megnyugodtam!
Már kezdtem megijedni, hogy idegbeteg lettem...
Az előbb pl. azért bőgtem el magam, mert megpuszilt és a szemüvegemet picit megnyomta az arcával... :S
Szegény azt se tudta, hogy mi bajt csinált...
Csak elég ijesztő, hogy nem tudom magam kontrollálni, de remélem akkor tényleg a gyógyszer miatt van.
Igen, abszolút lehet!!! Én amúgy closty ellenes vagyok, többek között azért is, mert totál kiszámíthatatlan, hogy kiből mit vált ki. Minden szervezet és ember más és más...
Az idegesít, hogy meg sem vizsgálják rendesen az embereket és már írják is fel. Azért ez egy komoly gyógyszer, szerintem. Vannak akiknek nincs uh-s követés, nincs vér vizsgálat, így még túl stimulálást is okozhat és okoz is...
Bocsi, hogy nem csak a kérdésre válaszoltam. De mindenképpen kérd a dokit, hogy folyamatosan nézzenek uh-val és figyeld magadat mindenképpen hőmérővel is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!