Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik terhesség felkészítő...

Melyik terhesség felkészítő vitamint ajánljátok? Gondolok itt az elevit, gravida, fembion? Vagy esetleg valami más?

Figyelt kérdés
Azért mesélek egy kicsit magamról.másfél éve próbálkozunk,azóta összejött egyszer 8 hónap után,ebből missed ab lett 10 hetesen.azóta megint csak próbálkozunk.műtétem óta szedek folsavat e-vitamint (előtte semmit),viszont most azt találtam ki,hogy abbahagyom a folsavat és e-vitamint és megpróbálom valamelyik készítmény egyikét :)
2012. ápr. 11. 19:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szinte teljesen mindegy, hogy milyen kismamavitamint szedünk (a kérdezettek közül).

Én OneADay (BioTech) multivitamint szedtem, amíg nem akartunk babát, egészen az első sikertelen lombikig.

Utána a fejembe vettem, hogy kismamavitamint kellene szednem, hátha segít. A férjem készített nekem egy táblázatot, amivel az összes itthon forgalomban lévő kismamavitamin összetételét összehasonlíthattam. Arra jutottunk, hogy vagy az Elevitet, vagy a Gravidát kellene szednem, mert ezekben van a legtöbb "jó dolog".

Én a Gravidát választottam, bár az összetétele csak egészen kis mértékben tér el a OneADay multivitamintól.

Szerintem nem is kellene kismamavitamint szedni a terhességig. Ez csak a gyógyszergyártók versenye.

Persze én is megvettem a Gravidát, nehogy ezen múljon. :-)

2012. ápr. 12. 17:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Én az elevitet semmiképpen nem ajánlom,piszok nagy étvágyat csinál.

Leteszteltem mind a 3vitamint úgyhogy van összehasonlításom.

1.baba végig elevit és sokat híztam 3930g-os baba HIÁNYZIK belőle a JÓD

2.baba femibion és LadeeVit(hasonló mint a femibion,van pluszba benne omega) válogatva egyik nap ez másik nap az. 4000g-os baba Femibionba nincs VAS és MAGNÉZIUM SE

3.most kezdtem a Gravidát szedni még nincs semmi rossz tünetem (valóban a legteljesebb vitamin) és árban se rossz

Szerintem baba előtt pont jó neked minden szempontból...

Sok sikert!!

2012. jún. 8. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!