Melyik terhesség felkészítő vitamint ajánljátok? Gondolok itt az elevit, gravida, fembion? Vagy esetleg valami más?
Szinte teljesen mindegy, hogy milyen kismamavitamint szedünk (a kérdezettek közül).
Én OneADay (BioTech) multivitamint szedtem, amíg nem akartunk babát, egészen az első sikertelen lombikig.
Utána a fejembe vettem, hogy kismamavitamint kellene szednem, hátha segít. A férjem készített nekem egy táblázatot, amivel az összes itthon forgalomban lévő kismamavitamin összetételét összehasonlíthattam. Arra jutottunk, hogy vagy az Elevitet, vagy a Gravidát kellene szednem, mert ezekben van a legtöbb "jó dolog".
Én a Gravidát választottam, bár az összetétele csak egészen kis mértékben tér el a OneADay multivitamintól.
Szerintem nem is kellene kismamavitamint szedni a terhességig. Ez csak a gyógyszergyártók versenye.
Persze én is megvettem a Gravidát, nehogy ezen múljon. :-)
Én az elevitet semmiképpen nem ajánlom,piszok nagy étvágyat csinál.
Leteszteltem mind a 3vitamint úgyhogy van összehasonlításom.
1.baba végig elevit és sokat híztam 3930g-os baba HIÁNYZIK belőle a JÓD
2.baba femibion és LadeeVit(hasonló mint a femibion,van pluszba benne omega) válogatva egyik nap ez másik nap az. 4000g-os baba Femibionba nincs VAS és MAGNÉZIUM SE
3.most kezdtem a Gravidát szedni még nincs semmi rossz tünetem (valóban a legteljesebb vitamin) és árban se rossz
Szerintem baba előtt pont jó neked minden szempontból...
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!